Szerited ,hogyan kellene felszámolni a hadseregeket?
1-es
Kifejtenéd bővebben?
Egy világhábi ,hogy tudja felszámolni a világ hadseregeit?
Bár nem feltétlen értek egyet a céllal, de ha ez lenne a cél, akkor a tömegpuszitó fegyverek teljes tiltása és felszámolása lenne az első lépés. Haladva a tömegpusztító fegyverek ténylegese betiltás után a nehézfegyverek pl távolsági rakéták, tankok, tűzérség betiltása felé, majd az egyre kevésbé komoly fegyverekig fokozatosan. Egészen addig, míg a hadsereg felszerelésben nem különbözne lényegében egy rendőrségi alakulattól.
Ez után be lehet tiltani a fegyveres alakulatok külföldi bevetését, ami kb a hadseregek formális felszámolása lenne.
3-as
Értem.
4-es
Nekem is hasonló elképzeléseim,véleményeim,gondolataim vannak ezzel kapcsolatban.
#4 ezt betiltani csak egy olyan erővel lehetne ami mögött egy hatalmas hadsereg van, ha elhagyjuk a naívitást miszerint ezt bárki önként megteszi. Utána ez az erő gyakorlatilag uralkodó lesz, akinek a kezéből senki nem tudja kicsavarni a fegyvert. A pacifizmus a diktatúrák olcsó fegyvere.
Azért nincsenek világháborús körülmények, mert léteznek atomfegyverek. Minél erősebb vagy annál nagyobb a biztonságod. Ha békét akarsz fegyverkezni kell, ha rádtámadnak meg kell védened magad.
9-es
Érdekes gondolat!
,,A pacifizmus a diktatúrák olcsó fegyvere."
De ezt te honnan tudod?!
Én még ezt előtted soha senkitől nem hallottam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!