Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerinted a hadsereg fejleszté...

Szerinted a hadsereg fejlesztése,fenntartása helyett mire kellene szánni Magyaroszág erőforrásait?

Figyelt kérdés

ápr. 25. 17:07
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, a politikusokért én sem áldoznám az életemet.

A családomért, szeretteimért viszont igen. Akár helyettük is ha tudom hogy ezzel őket megmenthetem.

Nem véletlen az a mondás hogy gyáva népnek nincs hazája.

Te gyáván de szabadon várnád hogy egy ellenséges kiskatona kalapáccsal verje szét a fejedet miközben a társai pont a feleségedet vagy a fiadat-lányodat gyalázzák? Ehhez csak gratulálni tudok, erős jellemre vall! Ne nagyon hirdesd ezt a nézetedet mert ehhez nem kell háború ha megérzik bizonyos elemek hogy te ennyire megalkuvó vagy.

Azok a nemzetközi szervezetek csak bábok (ENSZ és társai), utoljára pont izraelben bizonyosodott be hogy ezen szervezetek tagjai is részt vettek abban a támadásban ami miatt kitört a konfliktus. Nem véletlenül vonta meg a támogatásukat az USA-val az élen egy halom fejlett nyugati ország. Szóval ezekre számítani csak vágyálom.

Azt ugye tudod hogy nem minden esetben öl meg az ellenség? Néha elvisznek kényszermunkára (pl. 2.VH.). Én személy szerint nem szeretném hogy ott, leromlott állapotban pukkantón csináljanak az őrök, de neked kitartást ezekhez is!

ápr. 25. 18:01
 12/31 A kérdező kommentje:

,,A családomért, szeretteimért viszont igen. Akár helyettük is ha tudom hogy ezzel őket megmenthetem."

Az én filozófiám az ,ha valaki a családját akkarja védeni akkor maradjon otthon velük!

,,Nem véletlen az a mondás hogy gyáva népnek nincs hazája."

A gyáva és a pacifista között van különbség!

,,Te gyáván de szabadon várnád hogy egy ellenséges kiskatona kalapáccsal verje szét a fejedet miközben a társai pont a feleségedet vagy a fiadat-lányodat gyalázzák?"

1;Ha nincs fegyvered ill rossz a karmád akkor nem birod felvenni a harcot ellenük.

2;Ezért kell készülni a háborúra ,hogy feltud venni a harcot ellenük ,mint pl:harcművészet,fegyverek és azok használata.

Nálam a harcművészet és a küzdősport adott.Nekem már csak fegyver kellene.Elég csak 1 pisztoly is.Ha jól célzol akkor felveszi a harcot a komolyabb fegyverek ellen is.Ha nem célzol jól akkor annak már úgy is mindegy.

,,Ehhez csak gratulálni tudok, erős jellemre vall!"

Az én jellememet inkább hadjuk ki ebből.Mert az én jellemem nem egy egyszerű dolog.De ,mint mondtam nálam a harcművészet ill küzdősport adott volt mindig is.Ezt egészíti ki a pacifizmusom.Néha hátrány néha nem!

,,Azt ugye tudod hogy nem minden esetben öl meg az ellenség? Néha elvisznek kényszermunkára (pl. 2.VH.). Én személy szerint nem szeretném hogy ott, leromlott állapotban pukkantón csináljanak az őrök, de neked kitartást ezekhez is!"

1;A katonákat sem ölikmeg minden esetben.Szóval hiába leszel katona attól még 1;családodat nem védi senki közvetlenűl.2;Fennál a lehetőség ,hogy elkapnak megkínoznak,fogolytábor,kényszer munka.

ápr. 25. 18:15
 13/31 A kérdező kommentje:

,,éha elvisznek kényszermunkára"

Inkább kényszerítsenek a munkára ,mint hogy értelmetlen háborúban haljak meg bizonyos politikusokért és azok érdekeiért ill rossz diplomáciájukért!

ápr. 25. 18:17
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
A háborútól függetlenül azt is kell fejleszteni és ideje is megvan ennek.
ápr. 25. 18:27
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Apró bökkenő, hogy ha valaki megtámadja a másik országot akkor azt nem azért teszi mert utálja a politikusait, hanem azért mert meg akarja szállni, ki akarja zsákmányolni. A politikusok lelécelnek, de a megszállók erőszakoskodását, fosztogatását, kizsákmányolását az egyszeri embernek kell majd megfizetnie. Szóval vagy harcolsz és esetleg meghalsz, de megvéded azt ami a tiéd, vagy szolga lélekkel a megszálló lába elé teszed mindened. Nem'tom, de nekem az előbbi verzió szimpatikusabb.
ápr. 25. 20:08
 16/31 A kérdező kommentje:

15-es

Mindenki azzal szimpatizál ,amivel akar!

Mondjuk én egy gitárért vagy 1millió forintért nem halnék meg.

Egy házat meg úgy sem fognak ellopni.

Max ideiglenesen beköltöznek ,de mi után vége a háborúnak utána elmennek és újra visszaál a béke.Max magasabb adókkal,nyelvhasználati korlátozásokkal ,de legalább élünk.

ápr. 25. 20:11
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
#16 bocs, de az igazi szolgalélek vagy, akinek nem számít mit vesznek el tőle, ha kifosztják, megerőszakolják a feleségét, testvérét, anyját, akkor is csak fülét-farkát behúzva vinnyog, hátha hagynak egy kis csontocskát még maradéknak.
ápr. 25. 20:21
 18/31 A kérdező kommentje:

17-es

Majd meglátjuk ,hogy igaz lesz-e vagy egyáltalán azt ,hogy kire lesz ez igaz ,ha bárkire is igaz lesz.

Te is csak gépelőtt ülsz és mondod a véleményedet ,de ha egy gépfegyvert nyonának a fejedhez akkor gondolom te is inkább szolgalélekké válnál ,mint hogy meghalj.Mert az embernek az élete a legfontosabb.

ápr. 26. 15:58
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Leginkább oktatásra, egészségügyi kellene az államnak többet fordítani.

Katonai erőnek tényleg annyi kell csak, ami NATO követelmény.

Oroszország ha NATO országot támadna az balti államok, Finnország és Lengyelország elleni atomcsapás lenne, erre a NATO válaszcsapás helyett farok behúzással reagálna, majd átadná az oroszoknak az EU keleti felét.

ápr. 27. 15:46
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Azt ugye vágják a hatalmas nagy pacifisták, hogy a GDP 2%-át SEM fordítjuk katonai kiadásra? Aligha váltaná meg a világot ha a 98% mellé még 2%-ot hozzácsapnánk. Az a 2% viszont necces helyzetben kincset ér! Pont azért kell, hogy ne legyen necces helyzet, minden fillérje arannyá tud válni.
ápr. 27. 22:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!