Ön szerint a NATO bevonul majd Ukrajnába megkockáztatva a világháborút vagy hagyják, hogy újra az oroszoké legyen?
NEM lesz az oroszoké már, a kérdés csak az hogy mekkora területet foglalnak el belőle a tűzszünet előtt. Nincs jelenleg az orosz haderőben annyi mozgósított, hogy katonailag győzni tudnának. Cserébe viszont piszkosul égetik a katonai képességeiket, egy jó ideig nem lesznek képesek máshol nagyobb szabású műveletbe kezdeni és az orosz gazdaság is érezni fogja előbb-utóbb a háború hatását.
NEM fog bevonulni a NATO, nem fognak Ukrajnáért (ami nem NATO tag) világháborút kirobbantani. Pont úgy ahogy a ruszkik sem robbantottak ki Vietnam miatt.
Aha, Észak-Koreában, Vietnamban mikor bombázott amerikai gép gyógyszergyárat, elmebajnok?
Bármilyen hadviselő féllel, bárhol, bármikor megtörténik, hogy egy bomba vagy robotrepülő félre megy, vagy tévesen azonosítják a célpontot.
Senki sem bír Istenszemmel.
De te karosszéktábornokként mindent is jobban tudsz.
"szerintem bevezetik a kötelező NATO sorozást minden tagországba is."
Ebben az egyben én is biztos vagyok.
#14 Ezt most hóttkomolyan kérded? És ezt felpontozták?
Mert hogy az összes többiről nem hallottál a listán, azon nem csodálkozok.
De a koreai és vietnami háborúról még a 3 általánost végzett fél-analfabéta borsodi cigányok is hallottak.
Te melyik dimenzióban élsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!