Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Tarjányi Pétert mennyire...

Tarjányi Pétert mennyire tartjátok jó szakértőnek????

Figyelt kérdés
Ez a kérdés most bennem is felmerült, egyáltalán nem gondolom Őt egy Georg Spötle 2.0-nak de kezd közeledni Nógrádi Gyuribához az biztos. Most hallgattam meg a Frontvonal című műsort amiben Ő beszélt 30 percen keresztül, no azzal még nincs is baj hogy általánosságban véve semmi konkrétumot nem mond az Ukrán tavaszi/nyári ellentámadás sikereiről de azért az már tényleg pofátlanság hogy minden héten elmondja hogy majd két hét múlva meglátjuk mi lesz "ezt mondja egyébként már lassan 2 hónapja". És még valami megütötte a fülemet és hírtelen elkapott a láz hogy hol voltam én az elmúlt 1 hétben a mondása ami miatt elkapott a láz: Az ukrán támadás sikere hogy már is áttörték az első Orosz védelmivonalat. Azta mindenit, én nem figyeltem??? Elkezdtem nézni azonnal az ukrán barát térképeket, híreket de erről semmi információ, egyetlen egy videóbizonyítékot találtam amin az szerepelt hogy egy ismétlem EGY ukrán BMP talán elérte az első orosz harckocsiárkot és beleborult, de ennek is már több mint másfél hete. Tehát Tarjányi Péter nem elfogult kissé és valótlan állításokkal operál mint pl Georg UFÓ hívő Spötle?
2023. aug. 12. 10:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%

"elmondja, hogy ilyen szintű konfliktusban, az hogy hol ki foglalt el pár tíz négyzetkilómétert meg lőtt ki pár ellenséges járművet, az nagyon nem oszt-szoroz"

Fura, amit mondasz, mert pont azért bírom Tarjányit, mert ugyanezt mondja. Annyi a különbség, hogy Castel úgy adja elő, hogy ez itt egy nagy semmi, Tarjányi meg úgy, hogy figyelemre méltó, hogy képesek voltak áttörni, de senki ne gondolja, hogy a háború szempontjából ennek komoly jelentősége van. Ja, és itt teszi mindig hozzá, hogy majd ősszel tudjuk megmondani, hogy működött-e.

2023. aug. 13. 07:18
 12/14 A kérdező kommentje:
11-es, azt hiszem neked sem sikerült elolvasnod amit írtam, az Ukránoknak NEM sikerült áttörni a déli fronton semmiféle védelmivonalat. Szóval figyelemreméltó hogy olyat mond ami tényszerűen nem igaz.
2023. aug. 13. 11:29
 13/14 anonim ***** válasza:

"neked sem sikerült elolvasnod amit írtam"

De igen, csak most épp nem neked válaszoltam, hanem az idézett hozzászólásra reflektáltam.

2023. aug. 13. 15:06
 14/14 anonim ***** válasza:
31%

Tarjányi annakidején Afganisztánról is úgy értekezett mint vmi fontos küldetésről.Hogy ez szükséges.Magyarázta a bizonyítványt a békéről meg a demokráciáról,biztonságról.Tiszta Atlantista oldalról.

Aztán mikor kivonulás volt ,akkor meg azt magyarázta,hogy ez nagyonsokba kerül,még nincs értelme ott pénzeket beletenni,teljesen felesleges volt az egész afgán projekt,meghogy az afgánok a hibásak mert nem akarnak demokráciát stb..

No innentől nekem az az érzésem hogy ő magyarázza a bizonyítványt hol innenről hol amonnanról,éppen milyen a széljárás.Amiben meg bizonytalan és tudja,hogy belátható időn belül kiderülhet,(ott nem vállalja,mert az emlékezet még megvan a hallgatókbn)arra azt mondja:Majd a következő hetekben hónapokban meglátjuk..

2023. aug. 14. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!