Ki milyen hadititokról tud?
Legyen az bármilyen jellegű országra,cégre,régióra,iparra,mezőgazdaságra, XX./XXI.század-ra.....vonatkozó.
(gondolom a többség úgyis elavult lesz)
mi ez a sok sz@r?az össz link használhatatlan.
még az előző válaszom is törölték.peig semi sértő nem volt benne.csak amit már tudunk hogy a kérdező egy idiota.
nem hadititkok ezek hanem baromságok.
az pl hadititok lenne ha kiderülne hogy pest alatt egy titkos földalatti bunkerban atombombát gyárt az ország.lehet igaz is de aki megtudja nem adja tovább mert egyből kiiktatják.
Teljesen érthetetlen nemde?
Itten valaki válaszolt, ahelyett, hogy mindenki letolt volna.
Úgy látom, hogy az írás és az olvasás nem megy egyszerre, úgyhogy kapcsold át magad olvasó üzemmódba, maradj is úgy (szerintem mindenkinek jobb, ha örökre) és olvasd át amiket eddig írtam.
Ez a sok abnormális ember tisztára válaszolt az én abnormális kérdésemre. FELHÁBORÍTÓ!
Amúgy van rólad egy vicc is:
Autópályán megy az emberünk, mikor bemondja a rádió, hogy: "Felhívjuk kedves hallgatóink figyelmét, hogy a sztrádán egy őrült a forgalommal szemben halad!"
Mire az emberünk idegesen felkiált: "Mi az hogy egy? Több ezer!"
Tudom, hogy a vicc halála a magyarázás, de segítek szűkíteni a kört. Nem te vagy sem a rádióbemondó, sem a gépjármű.
És valószínűleg elfelejtetted (kb harmadszor) ideírni, hogy mi azoknak a dolgoknak a gyűjtőneve amikre kíváncsi vagyok. Első kiegészítő hozzászólásomat kellene elolvasni és a megoldás nem a sajtos tejfölös lángos, még mindig.
Oooops de el is felejtettem, hogy az írás és olvasás egyszerre nem megy neked. Paradox helyzet. Ha írsz valami választ, akkor nem olvastad el az 1. kommentem.
Ha elolvastad, nem tudsz írni.
Róka fogta csuka.
Na sebaj, amúgy már hiányoztál, mivel egész nap egy csomó értelmes ember vett körül, és kimondottan üdítő színfolt vagy borzasztó homogén napomban.
hallod köcsög találkozzunk aztán lerendezzük ezt 1 az egy ellen.
elöször te érvelsz utána eltöröm a kezed.utána megint te jössz aztán ugy megütlek hogy ketté esel.
várom a lakcimed aztán odamegyek.vagy nem mered kiirni mi te gyáva féreg?szánalom vagy.
a kérdésed meg kb olyan szintü mint hogy pl ki tud egy jo pizzériát a marson?
talán ha utánanéznél a dolognak akkor rájönnél nemrég egy ujságiro megtudott vmit a kgbról érdekes pár nap mulva véletlen meghalt.és még csak nem is hadititok volt.na most akor gondolkodj egy kicsit és utána válaszolj hogy szted ha vki tud hadititkot az hogy jár mielött bárkinek elmondaná nemhogy ide irkálja fel.
ennyit erről.de képtelen vagx ezt felfogni te nyomorék f@sszopó kis gec!
remélem élve rohadsz meg a kurvä anyád.az ilyen butä emberek miatt tart ott a világ ahol.régen az ilyet kinyirták ma meg hagyják szaporodni.jézusom mi vár a világra.tégy egy szivességet és akaszd fel magad rohädék.
"Úúúúúgy vááártalak, mint mééég soha, shalalala laaa laaaa"
"Ki milyen hadititokról tud?
Legyen az bármilyen jellegű országra,cégre,régióra,iparra,mezőgazdaságra, XX./XXI.század-ra.....vonatkozó.
gondolom a többség úgyis elavult lesz)"
Nem tudom, hogy nálad mit jelent ez, de számomra magában foglalja azt, hogy "volt hadititok".
A kérdést változatlanul érdeklődést felkeltőre csináltam.
182-3 centi vagyok és kb. 110 kiló.
Van nálam izmosabb ember is a világon, meg technikásabb is, de azért erre az összecsapásra kíváncsi lennék.
Mindenesetre a lakcímemet majd azután adom ki, miután te a számlaszámod, meg a pinkódodat hozzáadod a fórumhoz. Hogy miért? Mert ismerek olyan gyereket aki párezerért megkésel akárkit szinte. Nem kunszt a mai világban ilyet találni, lehet, hogy neked is van.
Na persze tudom, te nem lennél ilyen gerinctelen, mert ősmagyar vagy, gerinces és már az oviban is csikóskulacs volt a jeled. De az ilyen "double digit IQ"-jú emberekből bármit kinézek, mint te.
De tudod mit? Legyél Nov 1.én olyan 20-20:30 közt a miskolci szentpéteri kapunál található temető wcjénél.
Amúgy ha nem tűnt volna fel már csak a lingvisztikából, sem vagyunk egy szinten.
Te sokkal magasabban vagy.... Az idióták fellegvára felé vezető úton.
Mellesleg miért nem azzal kezdted, hogy megadod a lakcímed? Odaírod, hogy mettől meddig vagy otthon...
A világgal kapcsolatban: megértem, hogy fáj, hogy ott tart az ország és a világ, ahol tart, de szerintem egy kissé túlzás és persze baromira gyerekes, valamint szűklátókörű, hogy emiatt egyből azokat az embereket vádolod, akikkel nem értesz egyet, akikkel nézeteltérésed van, vagy akikre vendettát esküszöl.
Nagyon nagyon naagggyon szegényes és sekélyes lelkivilágra utaló dolog, hogy ezzel próbálod nyugtatni magad, valamint pozicionálni magad a világban.
Namost, hogy kettőnk közül, ki a hülye:
Ami itt a listán ellenem szól:
1: Homályosan/rosszul tettem fel a kérdést, de már az első kiegészítésben próbáltam tisztázni, valamint az első kommentemben körbeírtam egyet s mást.
2: Lealacsonyodtam hozzád.
Ami ellened szól:
1. Nem válaszoltál a kérdésre (tehát nem is kellett volna semmit írnod, de elnézem neked, hogy nem fogtad fel a helyzeted.)
2. Csökkent értelmi színvonalad miatt nem felfogván a kérdésem TE kezdtél el sértegetni, hogy a kérdés a vicc kategóriába való (én innentől csak folytattam)
3. Hiába magyaráztam el külön csak neked 1.5 oldalban 3féleképp, hogy mit akartam és hiába kértem elnézést olyan 10x hogy tényleg a VASTAGBETŰS KÉRDÉS ELÉG SÁNTA IGEN.
4. Ledrogosoztál
Másik undorító sz*rember szokás egyébként csak azért ledrogosozni valakit, mert nem érti a másikat, majdhogynem semmilyen szinten. Vetekszik az "ilyenek miatt tart itt az ország" tipusú sablonos, agyonrágott halálraismételt stb elgondolásokkal és mentalitással.)
5. Többszöri kérés után sem voltál képes odabiggyeszteni azoknak a dolgoknak a gyűjtőnevét, amire kíváncsi lehettem a hadititok helyett.
Ha nagy a pofád, márpedig az, miért nem fröcsögted oda már ezt is Mr Észlény aki okosabb sokaknál, de főleg nálam.
6. Amint nemértesz valamit kitámadsz, márpedig ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.
Még folytathatnám ,de tudod mit?
Inkább csinálj magadnak egy öcsikét. (ha nem érted, hogy hogy lehetséges ezt kivitelezni, akkor add meg anyud címét és majd ha kedvem lesz akkor beugrok felveszem,hogy s mint kell, elküldöm hozzád a kazit és ti hálaadáskor megnézitek) Na oszt majd neked is úgy kell he, mint ahogy én csinálom a felvételen dikkgyó. Vagy mit írjak, hogy megértsd.....
Felmerült bennem a szívbemarkoló kérdés: Lehet, hogy az olyan idióták miatt nem halad az ország semerre, mint TE?
Csak úgy mellesleg; ezzel a "hadititkokat megszerző embereket kinyírják" szöveggel hagyjál már. Ezt akár sztereotípiák alapján, akár egypár kiszivárgott konkrét eset alapján, akár az akciófilmek alapján, MÉG TE IS TUDOD.
Namost akkor gondolj bele, hogy azok akik elvégeztek egy nyolc általánost, vagy esetleg egy szakmunkást azok már akkora zsenik, hogy nem is írják ide, hiszen felmérték eleve,hogy ez nem információ. Nulladat. Újdonságnak meg pláne nem újdonság.
Veled ellentétben én kellemes szaporodást kívánok neked, háátha véletlen sikerül valamivel kiegészíteni legalább utódaidban ezt a csorbult dezoxi ribo struktúrát amivel rendelkezel.
csak hogy tudd öreg én 193centi vagyok és 120kg. 10éve testépitő de nem versenyszinten, hobbi de nem hanyagolom el.nagyon nem
na én még alig láttam nálam nagyobb embert.olyat meg aki nehezebb is meg magasabb is olyat még nem.
miskolc?az igen pont miskolc.én győri vagyok pedig szivesen megvernélek. nem véletlen ajánlottam a bunyot mert abba verhetetlen vagyok.
nah mind1.a kérdés csak ugy helyes hogy volt hadititok mert jelenlegi haditikokat továbbra sem tud senki.
jo lenne ha ezt végre meg birnád érteni. vagy te gondolod létezik olyna ország ami kiteregeti a hadi szennyesét a világ elé?persze nyilván pl az usa imádná ha a ruszkik megtudnák hol mit csinálnak épp.még magyar katonák is vannak akiknek szigoruan titkos a küldetések afganisztánban.na menj és deritsd ki mit csinálna és akkor elhiszem neked hogy bárki tudhat hadititkokat....-.-
Nahááát PONT testépítő vagy. Ezt a véletlent. Biztos hazudOK.
Ám ha ez még igaz is lenne, akkor kérlek maradj a testépítésnél. Nem kell mindenre válaszolni.
"jo lenne ha ezt végre meg birnád érteni"
Hát még az milyen jó lenne, ha te meg bírnád érteni amiről itt beszéltem.
Talán akkor az egész vitás helyzet sem alakulhatott volna ki.
Olyan dologban kötöd az ebet a karóhoz ami triviális, kézenfekvő, magától értetődő, valószínűsíthető...... Én legalább 12 éves korom óta tudom ,hogy aki kifecsegne egy tényleges hadititkot azt kinyírnák. Legalábbis a tvből és nyugdíjazott katonatiszt ismerőstől úgy hallottam.
Hogy akkor miért írtam így ki a kérdést? Mert nemtudom a gyűjtőnevét azoknak a dolgoknak amikről az első kommentemben írtam. És te még azóta sem mondtad el.
Ismerős megy afganisztánba majd megkérdezem... bár ő tábori lelkész úgyhogy nem leszek ezáltal beljebb...
@másiknak (katonai hírszerzéses kőagy őrnagynak)
Te se olvastad az 1 kommentem igaz? Nem létezik, hogy valóban hasznos válasszal eddig én szolgáltam a saját kérdésemre, a metró-bunkeres meg a wikileakses.
@Örök cimbim gyurmakoma
Akkor azt mondd el hogy te hogy írtad volna ki a kérdésed, ha hasonló dolgokra vagy kíváncsi, mint amit az 1 kommentemben leírtam.
És ha már ennyit írtál mi a pékf@száért nem sikerült hasonló és hasznos infóval szolgálnod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!