Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ki milyen hadititokról tud?

Ki milyen hadititokról tud?

Figyelt kérdés

Legyen az bármilyen jellegű országra,cégre,régióra,iparra,mezőgazdaságra, XX./XXI.század-ra.....vonatkozó.

(gondolom a többség úgyis elavult lesz)

2010. okt. 12. 00:03
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
68%
használják is?vagy csak üresen áll.
2010. okt. 13. 01:31
 12/32 anonim ***** válasza:
68%
Nem használják,sőt már nem is őrzik.
2010. okt. 13. 04:56
 13/32 A kérdező kommentje:

A normális válaszolóknak köszönöm.

03:17

01:43

0:55 és a hasonlók.

Elismerem hibáztam, hogy hadititkot írtam, hisz az valóban nevetséges, ám a példa után amit felhoztam reménykedtem benne, hogy sikerül a fejetekben leledző sötétségen egy gombostűnyi lyukat ütnie a fénynek, azzal kapcsolatban legalább, hogy mit szeretnék, s ezek után nem fogjátok lelki szemeitekkel a classified feliratot látni az atombunkerből kicsempészett dokumentumon, minek tartalmát közvetlen a felbontás után ide is írjátok, majd ezt követően másnap reggelre halottak is vagytok.

Én legalábbis azok után amit a példámban leírtam még élek.

"Ez a kérdés a vicc kategóriába való...."

Anyukád is, hogy nem sikerült a gyerekét megfelelő minőségű szellemi rugalmassággal, valamint az értő olvasás gyönyöreivel felruháznia.

2010. okt. 13. 13:25
 14/32 anonim ***** válasza:
67%

mi ez a sok baromság amit összeirkálsz?:O hagyd abba az lsd-t legalább amig itt okoskodsz addig.

a hadititok az hadititok vazze nem lehet másképp értelmezni ennek a szónak CSAK EGY JELENTÉSE VAN!!!érted?

vagy mit jelent még ha több is van?pl a levél szó az többjelentésű na de a hadititok.

várom a válaszod mit jelent még a hadititok?én csak egy jelentéséről tudok és sztem vagyunk ezzel még igy páran.

2010. okt. 14. 01:15
 15/32 A kérdező kommentje:

Ennek a sok baromságnak értelme van, de úgy látom, hogy nálad tényleg az érthetetlen kategóriába tartozik, ezt a lehet, hogy téves következtetést 2 dologból vontam le. Az egyik, hogy enyhén reagálsz viszonylag, a másik, hogy mivel nem voltál képes követni a gondolatmenetet és az allegóriákat, a drogos kategóriába sikerült beskatulyáznod.

(a gondolkodásmód blokkomat amit írtam erősítvén ezzel, legalábbis az én szememben, persze sztereotípiák alapján jelentem ezt ki csupán)

Mellesleg az lsd-s szöveg elég gyenge kedves nyárspolgár, és absz nem sért. Van addiktológus ismerős (drogoS szakértő) őáltala többet tudok a drogokról, mit az átlag, az ő tapasztalatai és elméleti tudása alapján egyaránt, és bátran bejelenthetem, hogy az egész drog/drogos image amit itt az elmúlt 20-30 éveben kialakítottak, az úgy 90%-ban, téves, rossz, epic fail, nem helytálló, direkte félrevezető, alulinformáló, valamint érzelem alapú kampány. A heroin sémát húzza mindenre. Nade ezt nincs lelkierőm tovább magyarázni.

Levél... bámulatos... sajátos módodon körbeírtad, hogy az azonos alakú szó, ellentétben a hadititokkal. (taps)

Csakhogy én ezt elmagyaráztam úgy 8700 karakterben, hogy igen elnézést (na nem a te irányodba) pontatlan voltam, talán más szóval kellett volna élnem a hadititok helyett, ám nem találtam ezekre a jelenségekre megfelelőbb szót. Mea culpa. Te ennek ellenére annyira le vagy ragadva ennél a dolognál, annyit kotlasz rajta, hogy kikel lassan és véresre csipkedi az aranyered.

Persze csak, hogy ismételjem magam (mert úgy látom szükség van a nyomatékosításra) az első kiegészítő hozzászólásomban próbáltam ezen korrigálni, egy pontosabb képet adni arról, hogy mi az, természetesen az igazi hadititkok mellett - amiből sejtettem hogy kb. mennyi lesz itt - mire gondoltam a kérdés kiírásakor.

Igen nem vagy egyedül, jópáran vannak akik a hadititok szónak csak egyetlen jelentését ismerik. Én is csak egyet tudok. Viszont akik jóval kevesebben vannak (szerintem úgy kb 10-20 marha lehet a világon, pedig 6mrd ember elég sok) aki az első kommentem után még mindig képtelen felfogni, hogy mire gondoltam.

Újra mondom, hogy átüsse a naaaagy kínai falat ami az elméd bejárata elé össze van tömörödve: rossz szót használtam, hiszen igazából amire kíváncsi voltam az egy nagyobb halmazt takar, mint a hadititok, viszont a hadititok annak részhalmaza.

Még 3 dolog

1. "Hüblüblbüüüüüüü a hadititok az hadititok mer had-had-hadititóóóóók. Mos nemétem 28000 karakter magyarázat utána amit írtá, mör a haditititititooook az nem lehet más csak fröcsfröcs hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii titoooooooooooooooooooooooooooooook"

2. Anyukád 0-24 kénytelen miattad melózni szex, szerelem témakörben.

3. Elfelejtetted sűrű hadititkozásod közepette megosztani velem tudásodnak azon apró szeletét, hogy mi azoknak a dolgoknak a gyűjtőneve amiket az első kiegészítő hozzászólásomban írtam. Ha az a 2 dolog amit írtam kevés lenne mintavételnek sajnálom, kénytelen leszel azok alapján felállítani az analógiát, hogy mi érdekelt engem.

Bár inkább ne tedd, mert a végén lehet, hogy egy sajtos-tejfölös lángos lesz belőle ahogy elnézem.

Csak úgy kiegészítésként: a kérdés megfogalmazásánál igyekeztem tömör, rövid és érdeklődésfelkeltő lenni.

Még akkor nem tudtam, hogy te is jössz ugye.

DE! ha még nem mondtam volna akkor az első komment után következő első hozzászólásomban próbáltam korrigálni, illetve bővíteni, mert varázslatosan átlagos képességeimmel észrevettem roppant ügyesen, hogy ez a topic bizony könnyen tévútra csusszanhat.

Szívesen elismételném még párszor, de késő is van, így is már vagy 10 percet rád szántam az életemből, amit rengetegnek tartok, nem mellesleg most jöttem rá, hogy figyelmen kívül hagytam egy mondást amely így szól:

"Soha ne vitatkozz hüly*kkel. Lehúznak a saját szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Ja!

Miután a rájöttem, hogy rosszul fogalmaztam próbáltam pontosítani, hogy mire gondoltam.

Miután a rájöttem, hogy rosszul fogalmaztam próbáltam pontosítani, hogy mire gondoltam.

.

.

.

-II- (ismétlőjel 632178-szor hátha úgy érthetőbb)

2010. okt. 14. 02:16
 16/32 anonim ***** válasza:
39%

[link]

Ez is titok volt eddig: Mahmúd homokos!

2010. okt. 15. 19:04
 17/32 A kérdező kommentje:
Te legalább szimplán hülye vagy csupán, nem pedig barom.
2010. okt. 17. 18:08
 18/32 anonim ***** válasza:
84%
Az amerikai fogolytáborok azt hiszem titoknak számítanak.
2010. okt. 17. 19:19
 19/32 anonim ***** válasza:
85%

"Szaftos" jelenkori sztorik a wikileaks.org weboldalon - már ha elérhető az elég intenzív megfigyelés ellenére.

Gugliban keress rá: wikileaks.

leak - szivárog

[link]

[link]

2010. okt. 17. 20:11
 20/32 anonim ***** válasza:
75%

... folytatva még pár link:

[link]

[link]

[link]

2010. okt. 17. 20:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!