Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ki milyen hadititokról tud?

Ki milyen hadititokról tud?

Figyelt kérdés

Legyen az bármilyen jellegű országra,cégre,régióra,iparra,mezőgazdaságra, XX./XXI.század-ra.....vonatkozó.

(gondolom a többség úgyis elavult lesz)

2010. okt. 12. 00:03
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
29%
Ez egy rendkívül érdekes kérdés. :)
2010. okt. 12. 00:04
 2/32 A kérdező kommentje:

Valamivel úgylátom, hogy jobb ha érzékeltetem, hogy ne legyen nevetség tárgya.

Elsőkézből tudom, hogy '79 ben már létezett távkommunikciós eszközöket (telefon, távíró,rádiósáv stb.) figyelő "állomás" Mo.-n ahol 1-2 mókus rá lett ültetve különböző gépekre és véletlenszerűen (gondolom néha célirányosan) belehallgathattak akárkinek a beszélgetésébe/adatfolyamába külön engedély nélkül.

Szerintem naiv lenne azt hinni, hogy annyit változtak azóta az idők, hogy ezzel a tevékenységgel felhagytak.

Bűnügyi szakértő mondta, hogy az az email amiben olyan szó van (az amcsi "bomba" szófigyelő mintájára) az egy pillanatra "félremegy".

Teszem azt amiben szerepel az, hogy heroin-pénz-találkozzunk az már azért gyanús hogy többpéldányos, mint a levelezők szeretnék.

Namost ez így hasznosnak tűnik egy átlagember számára merthogy lefülelte a gonosz narkómaffiát, de ez a rendszer eléggé kétélű kard, nekünk meg nincs pajzsunk.

2010. okt. 12. 00:21
 3/32 anonim ***** válasza:
43%
Mivel a szüleimnek (ez a szó ne tévesszen meg, nem vagyok kisgyerek) elég sok politikus ismerőse van, a jobbikon kívül az összes pártból, ezért tudok pár dolgot, ami a párton belül nyílt titok, de azért jó nagy botrányt lehetne vele okozni. Mondjuk nem hadititok, de pár ember nagyot nézne
2010. okt. 12. 00:29
 4/32 anonim ***** válasza:
42%
Mint az előző hozzászólásból is kiderül, nem amiatt volt nevetség tárgya a kérdésed, mert értelmetlen. Hanem mert ki az a hülye aki ide írkálná ki?
2010. okt. 12. 00:55
 5/32 anonim ***** válasza:
79%

Múltbéli, de titok volt... Ma már köztudott. A 2-es (piros) metró valamelyik szakaszán van egy összeköttetés egy bunkerrel.

[link]

2010. okt. 12. 01:06
 6/32 anonim ***** válasza:
60%
Ez nem volt titok. És volt lent egy halom konzerv több évre betárazva.
2010. okt. 12. 01:11
 7/32 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy ki az a hülye aki ideírná ki.

Ez a metrós kb jó, bár nem túl érdekfeszítő.

Mondhatni hasonlókra gondoltam.

2010. okt. 12. 01:19
 8/32 anonim ***** válasza:
27%
Elhiszem, hogy tudod. Csak még ők nem tudják, hogy ennyire hülyék. Talán azért nem írt még egyik sem. :D
2010. okt. 12. 01:43
 9/32 anonim ***** válasza:
64%

a hadititok nem véletlen titok.senki nem tud semmi ilyesmit.ha meg igen akkor valoszinüleg az illető vmi magas rangu katonai tiszt vagy politikus és ha itt kifecsegi reggelre kinyirják.

a kérdés a vicc kategoriába való mert egyszer tényleg jot lehet rajta röhögni...

2010. okt. 12. 03:17
 10/32 anonim ***** válasza:
72%

Nemrég ez is titok volt :

[link]

2010. okt. 12. 06:42
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!