Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Önök szerint hány éven belül...

Önök szerint hány éven belül keveredik bele a NATO egy fegyveres konfliktusba?

Figyelt kérdés
tegnap 09:07
A kérdező szavazást indított:
1-2
3-5
5-10
10+
10 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
48%

Én egyáltalán nem vagyok abban biztos, hogy a NATO ebben a formában működőképes fog maradni, ha olyan belső ellensége van, mint Trump és 0rbán.

Katonai szövetség lesz, de szerintem az európai mértékű lesz csupán és ebből adódik, hogy bár az idejét, még nem merem tippelni sem, de szerintem lesz valamilyen katonai konfliktusunk Oroszországgal.

tegnap 09:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Már benne van.
tegnap 09:25
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
nem fog, mert vitézi dávid jó szakember és elintézi h ne
tegnap 09:34
 4/7 Sanyi2025 ***** válasza:

Most is benne vagyunk fegyveres konfliktusokban.

Atomhatalommal nyilván nem fogunk kikezdeni.

tegnap 10:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Közvetetten már nyakig benne van - Ukrajnában, meg a Közel-Keleten. Utoljára "hivatalos" háborút Koszovóban vívott, de a tagok Afganisztánban és Irakban is szerepet vállaltak, küldtek kontingenst (még ha nem is volt kötelező minden tagnak).
tegnap 10:15
 6/7 anonim ***** válasza:
43%
Amint a demokraták újra hatalomra jutnak.
tegnap 11:00
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a NATO pár éven belül jelentősen átalakul. Bizonyos latorállamok ki fog onnan esni. USA, Magyarország és Szlovákia nélkül lesz új nyugati katonai szövetség. Ha Trumpék meg tényleg leválasztják Oroszországot Kínáról, akkor benne van az is a pakliban, hogy Kína ezért majd baráti jobbot nyújt Európának. Nagyon átfognak alakulni a politikai és katonai tömbök.
tegnap 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!