Ukrán háborúban az F-16-os vadászgépek bevetése min változtat?
A németek bejelentették, nem adnak Taurus robotrepülőket.
Germany refuses to provide the Armed Forces with long-range Taurus missiles
Berlin is not ready to provide long-range Taurus cruise missiles to Ukraine.
German Defense Minister Boris Pistorius stated Germany's unchanged position during his visit to Lithuania on Monday, DPA reports.
"As far as long-range weapons are concerned, I want to say very clearly once again: we, as before, take a cautious position. The same, by the way, as our American partners," he said.
At the end of May, Ukraine asked Germany to hand over Taurus cruise missiles to Kyiv. Berlin refuses to do this, despite Ukraine's promise not to use Western weapons to launch strikes on the territory of the Russian Federation.
READ ALSO: Germany is afraid to transfer frozen assets of the Kremlin to Ukraine - media
Taurus KEPD 350 is a Swedish-German air-to-ground cruise missile with a range of more than 500 km. They are designed for high-precision strikes and defeating highly protected and deep-seated targets, including important point and long-range objects, without the carrier aircraft entering the enemy's air defense zone.
On June 27, the United States of America plans to announce new military aid for Ukraine of up to $500 million. It is expected that the new package will include ground equipment.
30 Bradley infantry fighting vehicles and 25 Stryker armored personnel carriers are reported.
Amennyi ideig húzták - halasztották.
De attól még alternatívának ott van az, hogy Mennyit adták át, és Honnan üzemeltetik ?
Az F-16-os Falcon az továbbra sem üzemeltethető a szükséghelyzeti fel és leszállópályákról, mint a MiG-29-es.
Na mesélj, miért nem? Van olyan az idézett válaszban, ami öregedhetett volna? Vagy megint a saját önellentmondásodon röhögsz?
"itt nem lesz semmilyen F-16-os Falcon átadása ..."
Amit nem adnak át az le sem zuhanhat, nem igaz? :D
Te még trollnak is buta vagy Dzsefi...
# 38-as
Az F-16-os Falcon-ok átadását annyi ideig húzták - halasztották, hogy a külső szemlélők szerint elég alacsony volt az átadásuk valószínűsége. Idővel korrigáltam a véleményem, egy teljesen más kérdésnél szó szerint a következőt írtam:
" Én egy nagyon minimális esélyt adok a repcsik, és a hozzájuk való fegyverzet adományozásának. "
Ez volt július 17.-én
Mennyire kellett fanatikusnak lenni ahhoz, hogy higyjenek az átadásukban, és még abban is, hogy majd fordítanak az ütközetek állásán ?
Akiknél van komoly akarat, azok gyorsan, és nagy mennyiségben kapnak F-16-os Falcon-t is, addig az ukránoknak a minél kevesebbet, és minél lassabban adományozzunk esete állt fenn.
Annyit ér az őnekik adott F-16-os Falcon, mint halottnak a csók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!