Ha Kína megtamádná Japánt vadászgépekkel,ki nyerne?
Nem értek hozzá,de érdekel a téma.
Ezt a DCS videót láttam YouTube-on,innen jutott eszembe a kérdés:
Azt tudom,hogy már Okinawa-n vannak F-35-ösök is,azokkal azért szerintem elég nagy esélye lenne a szigetországnak,nem?
Köszi előre is a válaszokat!
Kína. Sokkal fegyelmezettebbek a katonái, jobban képzettebbek-és többen vannak:D
Ha Kína P. mellett most belépne Ukrajnába 1-2 nap alatt vége lenne az egész Ukrajnának, ha a Nato nem lenne. De sajna van.
Zelenszkij nem csak beteg, de egy ..
Kína nyerne, viszont milyen áron.
A Japán azért nem gyenge hadsereg, és több szövetségese van.
Japán tele van pénzel, fejlett technológiákkal, és az egész nyugati világ a szövetségese.
Kinának eszébe se jutna megtámadni a japánokat.
Esélye se lenne
Hogy száll partra japán földön?
Sehogy:)
Kínának még ahhoz sem elegendő a haditengerészeti kapacitása hogy a szinte szomszédos Tajvant megszállja, nemhogy jóval messzebb lévő, nagyobb Japánt.
Szimpla légiharcban meg a bevetett erők nagyságának a függvénye. Ha Japán felett kerül sor a légi harcra akkor japán - mivel "hazai pályán" van. Támogatja a légiharcot a légvédelmük, a földi telepítési radarok (a támadó kötelékeket már messziről észlelnék) s ugyebár a honi repterek ahonnan bármikor tudnak újabb géppárokat harcba küldeni míg a kínai gépeknek nem 2 perc lenne mire odaérnek.
Kína gazdasági háborúban nyírja majd ki Japànt. Már szinte mindent olcsóbban, jobb minőségben gyárt, csak még sok kínai árúnak nincs presztizse.
De kb. itt tarott Japán 1970 körül, Dél-Korea 2000 körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!