Mennétek katonának a háborúba ha besoroznának minket?
Figyelt kérdés
Szerintem egyre aktuálisabb a kérdés...2023. febr. 22. 13:44
1/42 anonim válasza:
Nem mennék, majd megy szépen az aki hatalomra szavazta ezt a Fidesz sose vinne minket háborúba társaságot.
2/42 anonim válasza:
Halálbüntetés nincs, de a katonai bíróságok sokkal súlyosabb ítéleteket szokott hozni, mint a polgári. A behívó nem meghívó, amire ha akarsz elmégy, ha nem hát nem.
3/42 anonim válasza:
És mitől lenne aktuális? Mármint nekünk, magyar állampolgároknak.
4/42 anonim válasza:
Ezért az országért!? Te normális vagy?
5/42 anonim válasza:
Miért lenne aktuális?
Még egy Orosz-NATO háború esetén sem vinnék az átlag embert, mert van elég képzett katona a szövetségben.
A gond akkor kezdődne, ha kilépnénk a NATO-ból, de ezt a fogyatékosok nem fogják fel.
6/42 anonim válasza:
Na és aztán mit csinálna a rengeteg behívott? kaviccsal dobálná az ellenséget?
7/42 anonim válasza:
Dehogy mennék, menjen, akinek két anyja van.
Sokan a hülye/gonosz/stb. vezetőket hibáztatják a háborúk miatt, én nem - én a hülye tömegeket.
Azokat az embereket, akik annyira retardáltak, hogy a vezetőik meg tudják etetni őket a hazafias maszlaggal annyira, hogy hajlandóak olyan emberekre lövöldözni, akikkel amúgy soha életükben nem találkoztak előtte és nincs is semmi személyes bajuk velük.
Úgyhogy szépen menjenek csak a hülyék háborúzni, hadd nyírják ki egymást, legalább megszabadulunk tőlük.
8/42 anonim válasza:
Mivel nincs semmi jogalapja ennek, az ilyen felkérést nyugodtan meg lehet és meg is kell tagadni. A szövetséges hadsereg létszáma bőven elégséges, szükségtelen egy teljes országot fegyveres szolgálatra kényszeríteni és lehetetlen is.
10/42 anonim válasza:
Én mennék, legalább kikerülnék az állandó mókuskerékből....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!