Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mennétek katonának a háborúba...

Mennétek katonának a háborúba ha besoroznának minket?

Figyelt kérdés
Szerintem egyre aktuálisabb a kérdés...

2023. febr. 22. 13:44
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
90%
Nem mennék, majd megy szépen az aki hatalomra szavazta ezt a Fidesz sose vinne minket háborúba társaságot.
2023. febr. 22. 13:59
 2/42 anonim ***** válasza:
90%
Halálbüntetés nincs, de a katonai bíróságok sokkal súlyosabb ítéleteket szokott hozni, mint a polgári. A behívó nem meghívó, amire ha akarsz elmégy, ha nem hát nem.
2023. febr. 22. 14:03
 3/42 anonim ***** válasza:
98%
És mitől lenne aktuális? Mármint nekünk, magyar állampolgároknak.
2023. febr. 22. 14:10
 4/42 anonim ***** válasza:
88%
Ezért az országért!? Te normális vagy?
2023. febr. 22. 14:10
 5/42 anonim ***** válasza:
92%

Miért lenne aktuális?

Még egy Orosz-NATO háború esetén sem vinnék az átlag embert, mert van elég képzett katona a szövetségben.

A gond akkor kezdődne, ha kilépnénk a NATO-ból, de ezt a fogyatékosok nem fogják fel.

2023. febr. 22. 14:13
 6/42 anonim ***** válasza:
98%
Na és aztán mit csinálna a rengeteg behívott? kaviccsal dobálná az ellenséget?
2023. febr. 22. 14:34
 7/42 anonim ***** válasza:
94%

Dehogy mennék, menjen, akinek két anyja van.

Sokan a hülye/gonosz/stb. vezetőket hibáztatják a háborúk miatt, én nem - én a hülye tömegeket.

Azokat az embereket, akik annyira retardáltak, hogy a vezetőik meg tudják etetni őket a hazafias maszlaggal annyira, hogy hajlandóak olyan emberekre lövöldözni, akikkel amúgy soha életükben nem találkoztak előtte és nincs is semmi személyes bajuk velük.

Úgyhogy szépen menjenek csak a hülyék háborúzni, hadd nyírják ki egymást, legalább megszabadulunk tőlük.

2023. febr. 22. 14:50
 8/42 anonim ***** válasza:
98%
Mivel nincs semmi jogalapja ennek, az ilyen felkérést nyugodtan meg lehet és meg is kell tagadni. A szövetséges hadsereg létszáma bőven elégséges, szükségtelen egy teljes országot fegyveres szolgálatra kényszeríteni és lehetetlen is.
2023. febr. 22. 14:54
 9/42 anonim ***** válasza:
76%
Mért, lenne más választásom?
2023. febr. 22. 15:01
 10/42 anonim ***** válasza:
91%
Én mennék, legalább kikerülnék az állandó mókuskerékből....
2023. febr. 22. 15:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!