Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Milyen lehetőségei vannak a...

Milyen lehetőségei vannak a kárpátaljai kényszersorozott magyaroknak időben dezertálni?

Figyelt kérdés

Mik a lehetőségek egy ilyen szerencsétlenül járt magyar számára, hogy a biztos haláltól még időben meg tudjon menekülni?

Most, a maradék magyar feliratok leverése után, a magyar tanárok kirúgása után nyilván még azok is teljesen demoralizáltak, akik még kiálltak Ukrajna mellett.

Így nyilván egy magyar embernek elfogadhatatlan, hogy a vágóhídra küldje az ország.

Milyen lehetőségek vannak szegényeknek feladni magukat? Hogy tudják annak álcázni, hogy az oroszok elfogták őket?

2023. jan. 28. 10:41
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
23%

#28 Miért linkelted be a másodikat, mit szerettél volna vele megmutatni?

Mert a cikk csak arról szól, hogy vannak akik mennek maguktól katonának ha behívják őket harcolni és vannak akiket meg kényszerrel kell bevinni. Ahogy azt is leírja, hogy már 2014 után létrejöttek olyan csoportok, mint az Azov - de ehhez nincs köze a magyaroknak.

2023. ápr. 27. 09:17
 32/38 A kérdező kommentje:

30: Ebben a témában nem igazán fogsz találni sajtópereket, mivel mind az ukrán, mind az orosz sajtó ferdít, amikre hivatkoznak az újságírók.

Amúgy ezt a "magyar" különítményt mindig ezzel a pár jómadárral mutatják, ahol egyikük nem is beszél magyarul, maximum törve beszéli. Az, hogy kiáll egy maroknyi ember, aki boldogan hal meg az anyanyelvét tipró országért az édes kevés.

Épeszű kárpátaljai magyar nyilván a dezertálás lehetőségét keresi.

2023. ápr. 27. 09:23
 33/38 A kérdező kommentje:
31: Kemény, hogy hány accountról vagy lepontozva percek alatt egy ilyen, kvázi régi kérdésnél. :O
2023. ápr. 27. 09:25
 34/38 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező, ez nem igaz, tudtommal a NER médiának már van a háborúval kapcsolatban is vesztett sajtópere.
2023. ápr. 27. 09:26
 35/38 A kérdező kommentje:
34: Muti. Nekem amúgy mindegy. Nagyon belelovalod magad, hogy én valami NER védő vagyok. Nem vagyok az, meg ez tökre nem is kapcsolódik a kérdés kapcsán semmihez.
2023. ápr. 27. 09:34
 36/38 anonim ***** válasza:
23%
#33 Az a vicc, hogy tényleg csak kérdezem mi oka volt betennie, mert nem magyarázta el mit akar benne megmutatni. Még csak ellent se mondtam a link kommentelőjének, hiszen azt se tudom mit akart vele és csak érdekel - de azonnal lepontoztak.
2023. ápr. 27. 09:39
 37/38 anonim ***** válasza:
61%

Azt akarom, hogy hagyjátok abba az ukrán ellenes retorikát és a folyamatos kamuzást, a kárpátaljaiakkal kapcsolatban. Van kárpátaljai ismerősöm, több is, egyik sem erősitette meg, amit 1 éve össze-vissza hordtok velük kapcsolatban, viszont mindegyik elmondja, hogy az a politika, amit a magyar jobboldal csinál, nagyobb kárt okoz nekik kint, mint bármelyik korábbi ukrán nacionalista, felesleges feszültséget keltetek egy amúgyis megtámadott országban, ami káros az ottélőkre nézve.

Annyira van kényszersorozás, amennyire az alkotmány teszi és még mindig jobb a helyzet, mint a ruszkiknál.

2023. ápr. 27. 09:42
 38/38 anonim ***** válasza:
28%

37# én meg az orosz ellenes f@szságok befejezését.

az hogy ukrajna a megtámadott fél nincs joga háborús bűnökhöz .

ha azt mondod hogy az ukránok nem csináltak olyat hogy az elfogott oroszoknak bekötötték a szemüket lábon lőtték őket röhögve aztán ott hagyták őket és felvételt is csinálnak róla akkor vagy nem akarod elfogadni a valóságot vagy agymosott vagy.

tudod nem csak az offenzív fél követ el háborús bűnöket. pl a jenkik a 2. vhban volt hogy német katonákkal ásatták meg a sírjukat aztán belelőtték őket.

de ezt nem tudod elfogadni mert még egy dolog ami megdönti a tökéletes nyugatról alkotott tévképzetet.

kelet se jó de a nyugatot se kell félteni

2023. ápr. 27. 16:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!