A kárpátaljai magyarok kényszersorozása ellen a kormány mit kíván tenni?
2023. jan. 12. 19:36
2/49 anonim válasza:
Voltam olyan bolond, hogy megnyitottam, mert, bár annyit kerestem, de valóban hihető forrsát sehol sem találtam a kényszersorozásokról: ez egy magyarul kommentált, de angol és orosz feliratokkal elátott videónál, azt hiszem, még senki sem csinált hitelesebb anyagot...
Bár ne ilyen ótvar nagy kamut tolna a magyar kormánymédia, csak, hogy a ruszkiknak imponáljon... :(
közben meg a kárpátaljai magyarok ÖNKÉNT mennek harcolni a ruszkik ellen, maguktól és ti ezzel az anyaggal járatjátok le ezeket a hősöket.
3/49 anonim válasza:
Ez konkrétan hirhamisitás, vagy álhirterjesztés.
4/49 anonim válasza:
5/49 anonim válasza:
Remélhetőleg besorozza páváinkat és felszabadítja Kárpátalját.
6/49 anonim válasza:
#4: Kárpátalján mióta van szabad sajtó? Nem írhatják azt, hogy vesszen Zelenszkij, mert az ukrán nácik elintézik őket.
7/49 anonim válasza:
Tehát akkor a kárpátaljai magyarok hazudnak?
8/49 anonim válasza:
Sajnos Orbánék nem tehetnek semmit, pedig nagyon szeretnének, fáj nekik minden elesett magyar, Orbán mindennap imádkozik értük, de túl macerás lenne odaszólni, hogy ha már illegálisan elvették Kárpátalját, az ottani magyarokat ne küldjék a frontra legalább, miközben elnyomják őket. Pedig ha valaki, akkor Orbán mindent megtesz értük. Sajnos most ennyire telik az erőnkből. A kormány nagyon aggódik a magyarok miatt. Most az első Ukrajna szuverenitása, a magyarok nyilván boldogan halnak meg a nácikért, Orbánék elfogadják az áldozatot.
9/49 anonim válasza:
És te mit tennél hozzá ehhez az egészhez éles helyzetben?
10/49 anonim válasza:
Bár egy darab hivatalos forrás is lenne, legalább magyar kormányilag is, aki ezt megerősíti, de még Szíjjártótópnse hallottam ezt, aki csak berángatná az ukránt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!