Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Az ukrán hadseregben főleg...

Az ukrán hadseregben főleg hivatásosok harcolnak, vagy a kényszersorozottakat is elküldik meghalni?

Figyelt kérdés
2022. máj. 6. 09:31
1 2
 1/16 steven95 ***** válasza:
12%
Az oroszok nem tesznek különbséget katona -katona -civil között. Mindenkit ölnek. :)
2022. máj. 6. 09:35
 2/16 A kérdező kommentje:
1.: Ez általánosítás, hazugság, és nem is erre vonatkozott a kérdés!
2022. máj. 6. 09:43
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Leginkább hivatásosok harcolnak főleg, ami donbaszt illeti. A nem hivatásos katonák többsége területvédelmet lát el pl a belarusz határnál. Oda is kell valami katona, ahol épp nem zajlanak harcok, hátha diverzánsokat dobna át Oroszország, vagy újra megindulna másik irányból is. Illetve a logisztika bődületes mennyiségű katonát leköt. A lőszerek, fegyverek nem pakolják fel és le magukat a teherautókra.

Persze, ahogy elhúzódik a háború egyre több sorozott katona is éles bevetésre kerül.

2022. máj. 6. 09:44
 4/16 anonim ***** válasza:
80%
Google a barátod.
2022. máj. 6. 10:04
 5/16 steven95 ***** válasza:
66%
Akkor az is általánosítás, hogy elküldik meghalni, vagy hogy a sorozás az ukránoknál kényszer jellzőt illet-e, mintha nagyobb kényszer lenne mint más országban a besorozás. Na és még sorosoztam is egyet . :)
2022. máj. 6. 10:47
 6/16 A kérdező kommentje:
5.: Veled szemben én nem állítottam semmit sem, hanem csak kérdeztem. Látom a szövegértés nem megy.
2022. máj. 6. 10:54
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Már a háború megindításakor volt 200 fős aktív állomány, ezt egészítették ki a tartalékosokkal, visszahívták a már "katonaviselt" (kiképzett) embereket, a többit inkább területvédelmi feladatokra hívták be nem a frontvonalra dobják át. Az első periódusban a Kijev elleni invázió idején vittek ki inkább gyorstalpalón képzett önkénteseket, de a harcok dandárját nem azok végzik.
2022. máj. 6. 10:56
 8/16 steven95 ***** válasza:
0%

"Veled szemben én nem állítottam semmit sem" ..aham

Én sem állítottam semmit, de hogy nem ugyanazt a faszt szopjuk az biztos.

2022. máj. 6. 12:29
 9/16 A kérdező kommentje:
8.: Képzeld el, hogy nem minden katona lövöldözik civilekre. Ha követted volna a híreket, tudnád, hogy egyesek fel is adták magukat, amint beléptek ukrajnába. Eléggé undorító dolog néhány ember tettét összemosni az egész orosz hadsereggel.
2022. máj. 6. 12:47
 10/16 steven95 ***** válasza:
29%
Szerintem is.
2022. máj. 6. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!