Az ukrán hadseregben főleg hivatásosok harcolnak, vagy a kényszersorozottakat is elküldik meghalni?
Nem igazán vagyok oda egyik népért sem de légyszi ilyet ne írjál hogy:
"Ha követted volna a híreket, tudnád,"
Ha követnéd a híreket akkor tudnád hogy mindkét oldal hazudik, nem kicsit.
Sokszor azon "röhögök" hogy az egyik fél hazugságát a másik fél egy még nagyobb hazugsággal cáfolja. A "röhögök" azért idézőjeles mert közben emberek halnak meg, ők meg játszák az óvodás játékaikat.
11.: Konkrétan egy videót láttam még a háború elején, amikor az ukrán megáll a harcjárművek mellett (kifogytak az üzemanyagból), és beszélgetésbe elegyedtek. Az ukrán számon is kérte őket, hogy mit csinálnak itt, és miért nem mennek haza az oroszok, akik csak nevettek ezen.
Érdekes módon az ukránt nem lőtték agyon, semmi attrocitás nem érte, nem kínozták meg. Ez szerintem egyértelműen cáfolja az 1-es válaszoló rosszindulatú ruszofób hazugságát, miszerint az oroszok nem tesznek különbséget a civilek és katonák között, mindenkit megölnek.
A redditen fent van nem egy ilyen videó.
#12 ez még a háború korai napjaiban történt, akkor még felszabadítóként próbáltak viselkedni az oroszok, mert azt hitték 3 nap alatt vége a csetepaténak, és mennek haza, Ukrajna meg orosz bábállam lesz megint.
Pár hét utána azonban ez irányú elképzeléseik szertefoszlottak, na ott kezdődött a civilek megfélemlítése, a fosztogatások, nemi erőszakok, gyilkoságok. Már nem "felszabadítani" akarnak, hanem megfélemlíteni és megtörni az ukránokat.
#12 Én meg azon híresztelésre gondolok konkrétan hogy az ukrán vezetés felfegyverezte a civileket. Hogy ez nem kamu azt csak abból gondolom hogy a következő héten szlovákia keleti részén már lehetett venni AK-t.
Namármost ha rám lő egy civil akkor ugye vissza fogok lőni.
Ha meghalt akkor bekerül egy tömegsírba, de a fegyverét nem fogják mellé temetni, nem fáraó ő.
Majd a későbbiekben jön a duma hogy tömegsírokat találtak fegyvertelen civilek holtestével.
Nem állítom hogy így történt, de történhetett így is.
Kedves 15. Erről szól a 11-es válaszom.
Mindenki mond mindent és annak az ellenkezőjét, mi meg válogassuk ki szimpátia alapján hogy mit hiszünk el és mit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!