Írnátok oldalakat ahol vannak videók CSAK OROSZ harci cselekményekről?
Mert akárhol nézem mindenhol az ukrán katonai propaganda ömlik.
Ezek alapján az oroszok már rég a határnál szédelegnének reményvesztetten.
Szeretnék az orosz katonákról/hadi eszközökről/bevetésekről videókat látni.
"Mert akárhol nézem mindenhol az ukrán katonai propaganda ömlik."
Jó, de mit vársz? Otthon van még vagy 35 millió ukrán, telefonnal és internettel. Ott van az a kevesebb, mint 130 000 orosz katona, egy részüknek a bevonulás előtt elvették a telefonját, a másik résznek nincs roamingja.
Csak gondolj bele abba, hogy ha egy átlag magyar kiutazna egy EUn kívüli országba, wifi nélkül mennyi anyagot tudna feltölteni a netre "olcsón". Hát még úgy, ha a szolgáltatók nem is engednek roamingolni..
Biztos jóval több orosz anyag van, mint ami felkerül a netre, csak hát a lehetőségek..
Tessék pl Kadyrovék:
Minden nap nyomják fel reggeltől estig a videókat. És nincsenek kitakargatások mint fingbúkon.
Köszönöm szépen a válaszokat. Az Intel Slava, WarGonzo meg Kadirov oldalát bekövettem. A többire sajnos nem tudok rákeresni a cirill betűk miatt.
Mindenesetre igazi felüdülés ilyen tartalmakat látni a sok, olcsó ukrán propaganda után.
Olcsó ukrán és jó orosz propaganda. Aha, biztos. Mintha nem Putyin lenne az agresszor.
Bár ahogy elnézem magát a propagandát, szerintem mindkét oldal ugyanolyan elfogult. Mondjuk ilyen háborús helyzetben talán nem is csoda.
És igen, tudom, ez nem válasz magára a kérdésre, sorry.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!