Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Írnátok oldalakat ahol vannak...

Írnátok oldalakat ahol vannak videók CSAK OROSZ harci cselekményekről?

Figyelt kérdés

Mert akárhol nézem mindenhol az ukrán katonai propaganda ömlik.

Ezek alapján az oroszok már rég a határnál szédelegnének reményvesztetten.

Szeretnék az orosz katonákról/hadi eszközökről/bevetésekről videókat látni.

2022. ápr. 30. 23:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
2022. ápr. 30. 23:16
 2/9 anonim ***** válasza:
5%

"Mert akárhol nézem mindenhol az ukrán katonai propaganda ömlik."

Jó, de mit vársz? Otthon van még vagy 35 millió ukrán, telefonnal és internettel. Ott van az a kevesebb, mint 130 000 orosz katona, egy részüknek a bevonulás előtt elvették a telefonját, a másik résznek nincs roamingja.

Csak gondolj bele abba, hogy ha egy átlag magyar kiutazna egy EUn kívüli országba, wifi nélkül mennyi anyagot tudna feltölteni a netre "olcsón". Hát még úgy, ha a szolgáltatók nem is engednek roamingolni..

Biztos jóval több orosz anyag van, mint ami felkerül a netre, csak hát a lehetőségek..

2022. máj. 1. 00:38
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
vk.com csak orosz hírek vannak. Jelöld be a katonai oldalakat meg Kadyrovot. Minden áldott nap fent vannak az aznap felvett videók hullák arca sincs mindig kitakarva mint a nyugati szennymédiába vagy a fosbúkon.
2022. máj. 1. 04:00
 4/9 anonim ***** válasza:
80%

Tessék pl Kadyrovék:

[link]

Minden nap nyomják fel reggeltől estig a videókat. És nincsenek kitakargatások mint fingbúkon.

2022. máj. 1. 04:17
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
2022. máj. 1. 10:52
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat. Az Intel Slava, WarGonzo meg Kadirov oldalát bekövettem. A többire sajnos nem tudok rákeresni a cirill betűk miatt.

Mindenesetre igazi felüdülés ilyen tartalmakat látni a sok, olcsó ukrán propaganda után.

2022. máj. 1. 12:01
 7/9 anonim ***** válasza:
70%

Olcsó ukrán és jó orosz propaganda. Aha, biztos. Mintha nem Putyin lenne az agresszor.

Bár ahogy elnézem magát a propagandát, szerintem mindkét oldal ugyanolyan elfogult. Mondjuk ilyen háborús helyzetben talán nem is csoda.

És igen, tudom, ez nem válasz magára a kérdésre, sorry.

2022. máj. 1. 12:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem tudsz rákeresni? Hát linket küldtem. :D
2022. máj. 1. 13:45
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért jó az hogy az egyik oldal agymosása helyett a másikét nézed?
2022. máj. 1. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!