Milyen lehetőségei vannak a kárpátaljai kényszersorozott magyaroknak időben dezertálni?
Mik a lehetőségek egy ilyen szerencsétlenül járt magyar számára, hogy a biztos haláltól még időben meg tudjon menekülni?
Most, a maradék magyar feliratok leverése után, a magyar tanárok kirúgása után nyilván még azok is teljesen demoralizáltak, akik még kiálltak Ukrajna mellett.
Így nyilván egy magyar embernek elfogadhatatlan, hogy a vágóhídra küldje az ország.
Milyen lehetőségek vannak szegényeknek feladni magukat? Hogy tudják annak álcázni, hogy az oroszok elfogták őket?
25: forrását linkeled ennek?
Amúgy az, hogy az ukrán hatalom mit mond, nyilván köszönőviszonyban sincs a valósággal (az orosz sem, mielőtt bárki már triggerelve érezné magát...).
Ha mégis igaz lenne ez az abszurd 16-os szám, akkor is 16 magyarral több esett volna el, mint amennyit ér ez az Ukrajna.
Ki vagyok én, hogy bármit is akarjak mondani a hitelességgel kapcsolatban?
Azt megteszik a vesztett sajtóper számok. Nekem még egy sincs, de tudtommal Rácz Andrásnak se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!