Milyen lehetőségei vannak a kárpátaljai kényszersorozott magyaroknak időben dezertálni?
Mik a lehetőségek egy ilyen szerencsétlenül járt magyar számára, hogy a biztos haláltól még időben meg tudjon menekülni?
Most, a maradék magyar feliratok leverése után, a magyar tanárok kirúgása után nyilván még azok is teljesen demoralizáltak, akik még kiálltak Ukrajna mellett.
Így nyilván egy magyar embernek elfogadhatatlan, hogy a vágóhídra küldje az ország.
Milyen lehetőségek vannak szegényeknek feladni magukat? Hogy tudják annak álcázni, hogy az oroszok elfogták őket?
#5 "Aki pedig férfi, és ragaszkodik a hazájához, az harcoljon is hát, mást nem tehet szerencsétlen."
Részben igazad van. Ha Magyarországot támadnák meg, én nőként is harcolnék, hogy védjem.
De most sajnos egy olyan háborúban kellene harcolniuk, ahol azokat védené az élete árán akik eleve lenézik és meg akarnák fosztani minden jogától, akik azt szeretnék ha magyarként nem is léteznek abban az országban - és azok ellen kellene harcolnia, akik (papíron legalábbis) pont amiatt támadták meg az országot, mert egy másik ugyanilyen kisebbségi ember életét, jogait akarták védeni.
Ráadásul eleve esélytelen lenne a küzdelem, hiszen még halvány akarat sem létezik az ukrán vezetésben hogy valamiféle tűzszünettel megállítsák a saját katonáik tömeges halálozását - ahogy a támadókról pedig tudni, hogy őket tényleg nem érdekli az hogy hány katonájuk hal meg, legkevésbé az, hogy hányat ölnek meg az ukrán hadsereg katonái közül közben.
Ha lenne miért harcolni és lenne értelme, akkor el is lehetne várni, hogy "Aki pedig férfi, és ragaszkodik a hazájához, az harcoljon is", de így? Ez csak mészárszék. Oda nem kellene menni senkinek, hiszen semmi értelme.
"Mutatnátok egy ilyen egyes hireket légyszi?"
Nem mutatnánk, keress magadnak. Ha meg lusta vagy írj máshová!
12es, az a gond, hogy nem találok, egyetlen egy embert sem, aki kárpátlajai és igazolna titeket, igy egyedül a Putyin melleti kiállás részének tudom ezt a gyomorforgató baromságot értelmezni.
Pedig, még kárpátljaival is beszéltem, de ő is értetlenül áll ezekkel a fakenews-okkal szemben.
#13 Nem véletlen nem tettem linket a szövegembe, nem véletlenül írtam úgy, hogy "egyes hírek szerint", mivel ezek hallomásokból származnak.
Hallgasd meg a Hír tv Háború Ukrajnában műsorait amikben konkrétan Ukrajnából tudósít rendszeresen egy kárpátaljai magyar újságíró! Ő az egyik aki beszámolt ilyen hírről - amit ő éppen úgy csak hallott másoktól.
Mivel Ukrajnában nem létezik más csak a kormányzati média, be van tiltva minden ellenzéki vélemény, büntetnek mindent ami szembe megy a hivatalos állásponttal, így igen értelmetlen olyat elvárni, hogy efféle híreknek legyen linkelhető alapja.
Vagy igaz, vagy nem. Ezt jelenti, hogy "egyes hírek szerint". Én hiszek annak aki beszélt róla - te meg nyilvánvalóan nem. Más nincs.
Nem hallgatom, mert tudom, hogy ordas nagy kamu.
Egyetlen egy ember nincs, aki igazolna titeket.
A teljes nemzetközi média bent van Ukrajnában, de valahogy egy olyan sincs, aki riportot tudna csinálni erről. Érdekes.
Gusztustalan, ahogy próbáljátok igazolni Putyin vérontását.
#16 Az a gusztustalan ahogy próbálod kritika nélkül nyomni az ukrán propagandát és szemernyi esélyt sem adsz annak a ténynek, hogy mindkét fél hazudik, tehát egyiknek sem hihetsz.
Kikerült már rengeteg anyag éppen a nyugati sajtómunkásoktól ami pont az ukránok hazugságait bizonyítja, de te most is úgy teszel, mintha ezek nem is léteznének.
Mert gusztustalanul próbálsz olyanokat kiszolgálni akik fegyveres támadással fenyegették meg még a háború előtt is Magyarországot, azóta is többször megtették és akik az ott élő magyarokat akarják eltüntetni egy ilyen helyzetben is. Próbálj meg más magyarázatot adni arra, hogy egy háborúban miért azzal foglalkoznak, hogy elpusztítsanak egy magyar történelmi emlékművet, mint hogy jobban utálják a magyarokat annál, hogy összefogjanak velük a közös országuk megvédésére! Nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!