Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Akik úgy gondolják nem lesz...

Akik úgy gondolják nem lesz ebből világháború miért látja így ?

Figyelt kérdés
Személy szerint azt látom, hogy ez a háború másképp nem tud véget érni. Mindenki emeli a tétet. Máshol is alakulnak ki komoly feszültségek. Nem tudom,hogy tudna véget érni. Kizártnak tartom az orosz kivonulást. Egy orosz vereség konkrét életveszély. Ha valahogy véget is érne mi lenne a világban .. elképzelni nem tudom de tényleg. Lehet én vagyok túl borúlátó nem tudom.

2022. dec. 29. 18:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
azért az oroszoknak van muníciójuk, csak nem merik áthozni a keleti országrészekből... ott is nagy a baj, de még nem lőnek..ha itt veszítenek az oroszok, az ország keleti részén azonnal elkezdődik a bajuszrángatás...
2022. dec. 29. 18:54
 12/14 anonim ***** válasza:
68%

"Én például akarok."

mert hülye vagy

2022. dec. 29. 18:56
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én azért gondolom, hogy nem lesz világháború, mert ez egy "helyi" konfliktus, senkinek nincs érdekében közvetlenül odamenni és beavatkozni. Inkább tolják fegyverekkel az ukránokat, hogy még jobban gyengítsék az oroszokat, hosszútávú gazdasági előnyt szerezve.
2022. dec. 29. 22:50
 14/14 anonim ***** válasza:
49%

13.: ezzel egyet értek, viszont usa/nato ezzel a mutatvánnyal szépen vissza sült.

[link]

2023. ápr. 30. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!