Miért gondolják sokan úgy, hogy ebből nem lesz világháború ?
2: így van, két hetes villámháborúnak indult, és egy éve kínlódnak lassan az ukránok ellen
Hogyan bírnák ugyanezt a NATO-val szemben, ami a legmodernebb fegyverekkel jönne, nem a mások által levetettekkel, mint az ukránok?
A háború kezdete óta világháborúval riogatnak, de abból, hogy nem robbant ki, lehet érezni, hogy senki nem akar ilyet, senkinek sem érdeke, senki nem forszírozza.
Praktikusan az ukránokon kívül mindenki lezárná már, de ehhez kellene találni egy kompromisszumot, ami az oroszoknak és az ukránoknak is elfogadható.
"Praktikusan az ukránokon kívül mindenki lezárná már"
Igazabol az ukrik is lezarnak mar, de a betolakodo meg mindig ott tesped az orszagukban. Annak kene kitakarodnia onnan, es maris egyontetuen le lehetne zarni az egeszet.
4 és nyilván logikus de a második világháború is csak egy másfél év után eszkalálódott nagyobb konfliktussá. Illetve én azt vitatnam hogy mindenki lezárná a dolgot. Én legalábbis nem egyre nagyobb hatással távolságu fegyverekkel hitelekkel és még több pénzekkel a felfegyverzessel szeretnék lezárni egy háborút de lehet én gondolom rosszul.
5. Szerintem nem az emberek érdektelensége a mérvadó, hogy mi fog történni.
"Szerintem nem az emberek érdektelensége a mérvadó"
Dehogynem, az is mérvadó. Mivel ez egy politikai döntés is lenne, az pedig az egyik legjelentősebb szempont az ország vezetésének (egy demokráciában, persze), hogy hogyan reagálna a társadalom.
"És hol a demokrácia ?"
A fejlett országok javában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!