Sztálin miért nem zavarta a szövetségeseket?
71# Tehát magyarán halvány lila fingod nincs a zsidókról, csak a közhelyes baromságok, értem. A kiválasztottság tudat inkább a magyaroknál figyelhető meg a magyarok jönnek ezzel az ősnép, ősnyelv, sziriuszi szittya marhasággal, annyi ilyen oldal van neten mint égen a csillag, tele van szemetelve vele a net. Érdekes én egy ilyen zsidó oldalt nem láttam.
Valahol meg is érdemeltétek Trianont, ide vezet az 1000 év lenézés és felsőbbrendűségi komplexus. Bár az a vicc Trianont is a magyar származásúak csinálták, kezdve Béres (Benes) Edvárddal, Tisza (Tiso) Józseffel, Klement (Clemenceau) Györggyel, nem is kellettek hozzá franciák, románok, elintéztétek magatoknak.
Jaja kaptál most egy ilyen beszólást (aminek amúgy van alapja) azok után hogy már 1 hete megállás nélkül zsidózol csak mert rosszat mertem mondani az imádott Führeredre, aztán most jön az áldozati póz.
Kicsit se vagy röhejes. A régi nácik közül legalább páran az utolsó töltényig harcoltak valamennyi gerinc volt bennük már amennyire ez náluk lehetséges, bennetek már ez sincs meg, csak a sírás mint Móricka amikor nem kap ajándékot. Aztán gondolom most jön az egy hetes Führer sz*pkodás után a "há én nem vók náci" mantra.
74 Te hamisítasz itt történelmet. Trianon ott dőlt el,hogy megszállták az országunk 2/3-át és a bizottság pedig akik elvileg függetlenek voltak csehszlovák USA állampolgárok voltak. Clemancu pedig a francia miniszterelnök. És igaza van. Asszimilálódásról beszélve itt hamisítod a tőrténelmünket de elhiszem. Vannak és voltak emberek akiktől fél/félt az általatok vezetett háttérhatalom. És az osztrák festő is ebbe a kategóriába tartozott. Ez a HUN rokonság pedig a középkorban ragadt ránk más országok által. Az meg,hogy vagy uráliak vagyunk vagy törökök az pedig tény.
Turbó honfiak pedig mindenhol vannak. Am milyen felsőbbrendűségtudatról beszélsz? Amikor pont mi voltunk akkortájt Európa az az országa, ahol a legtöbb joga volt minden nemzetiségnek stb...? Ez a kiválasztottság pedig bennetek él ezzel az "Úr nekünk ítélte" Urbán legendel.
Kérdező, te annyira sötéten buta vagy hogy le se esik hogy trollkodtam. Te vagy aki megállás nélkül hazudozol, pl elsőre azt mondod a zsidók csinálták maguknak a holokausztot, aztán később már magát a Holokauszt megtörténtét sem ismered el, teljesen ellentmondva önmagadnak, aztán gondoltam betrollkodok egy ilyesmivel lássuk neked hogy esik.
És ez volt az utolsó hogy reagáltam neked, te valami 10 éves lehetsz vagy olyan értelmi sérült hogy az IQ-d a 20-at alig éri el. Ahhoz hogy le lehessen folytatni egy vitát kéne hozzá legalább egy érettségi, vagy hogy képes legyél helyen írni, vagy bármi komplex érvrendszert felállitani. A te helyed kb egy állatkertben lenne ahol sakkozhatnál egy csimpánzzal.
Azért a régi nácik még ki tudtak termelni diplomásokat, filozófusokat, a nürnbergi pereknél sokan értek el magas IQ tesztet, meg azért volt egy Von Braum is, röpke 80 év alatt eljutottatok egy lepke IQ szintjére, hogy egy érettségivel küszködtök. Nem tudom mi okozza, talán a sok kannásbor meg csavarlazító.
76 Azt mondtam,hogy sok zsidó volt a németeknél is. Mert így volt. Annyi az egész,hogy én tisztában vok a valos történésekjel és nem fújok antifa töri hamisítást.
Hát èn is mondhatnám,hogy trolkodtam.
76 És inkább rád nézve nevetséges,hogy nem tudod ami kész tény,hogy Sztálin 1 koncepciós pert kezdett az egész zsidósággal szemben aminek a halála vetett véget.
És,hogy már a középkori Svájcba is csak úgy vetették mágiára őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!