Sztálin miért nem zavarta a szövetségeseket?
48#
Jah annyira hiányosak a történelmi ismereteim hogy kb mindarra amit leírtál sorra tettem korábban utalásokat Sztálin kapcsán. Ettől még Sztálinnak a bűnei igenis valahol értelmezhetőek, amiket csinált azt a hatalma megtartása érdekében tette, ez nem menti fel őt, de érthetőek a cselekedeteinek az oka.
Hitler ezzel szemben egyáltalán nem a hatalma megtartása érdekében követett el bestiális bűnöket. Gyerekek, nők, öregek milliói akire Hitler rányitotta a gázcsapot egyáltalán nem fenyegették Hitler hatalmát, az emberi bőrből készült lámpaernyőkre, lábszárcsontokból készült bútorokra se volt szükség hogy Hitler hatalomban maradjon, ezekre értem hogy értelmezhetetlen bűnök és ettől különbözik Sztálintól. Sajnálom ha ezt te nem érted.
Ha meg szerinted Hitler nem terrorizálta a környezetét akkor gondolom még életedbe nem hallottál a Hosszú Kések Éjszakájáról ahol a haverokat lövette fejbe, vagy hogy pl Hitler unokahúga Geli pont azért lett öngyilkos mert Hitler kínozta őt és börtönbe tartotta. Csak ha már hiányos történelmi ismeretekről beszélsz.
Az egyetlen "emberi bőrből készült lámpaernyőről" néhány éve volt egy dokumentumfilm. Több laboratórium vizsgálta az amerikai katona által hazavitt lámpaernyőt.
A vizságlatok mind zsidó dns-t találtak.
Végül megállapították, hogy a bőr felületéről vett mintavételezési eljárás hibás volt sokan összefogdosták az ernyőt.
Egy kis darabot kivágtak, és azon végezték el az új vizsgálatot. Kiderült, hogy tehénbendőből készült.
Urban legend.
# 51
Teljesen hiányosak a történelmi ismereteid.
LEÍROD EZT: "Jah annyira hiányosak a történelmi ismereteim hogy kb mindarra amit leírtál sorra tettem korábban utalásokat Sztálin kapcsán. Ettől még Sztálinnak a bűnei igenis valahol értelmezhetőek, amiket csinált azt a hatalma megtartása érdekében tette, ez nem menti fel őt, de érthetőek a cselekedeteinek az oka."
AMIKOR:
Sztálin terrorja nem értelmezhető, mert képzelt, kitalált ellenségek ellen irányul. Emberek millióit irtotta ki, akik semmiféle reális veszélyt nem jelentettek a valóságban Sztálin hatalmára.
A Sztálin által kiirtott emberek 99,9 %-a semmiféle veszélyt nem jelentett Sztálin hatalmára.
Fenntartom, Hitler nem irtotta ki a közvetlen környezetét, nem lövette agyon rendszeresen a testőreit, a szakácsnőjét, a szobalányt, a gépírőnőt, a szakácsot.
A hosszú kések éjszakája egy racionális politikai leszámolás volt, mert Hitlernek választania kellet saját pártja Röhm vezette balszárnya, az SA és az ezekkel szemben álló hagyományos német elitek (az ipari és pénzügyi nagytőke, a junkerek, a hadsereg) között.
Az, hogy Hitler szadizta az unokahúgát tragikus, de Sztálin regnálása alatt többször kiirtotta a saját személyes környezetét. Nem ugyanaz a nagyságrend.
Hitler és Sztálin mindketten őrültek voltak.
Te ott hamisítod a történelmet, hogy nem vagy hajlandó elismerni, hogy Sztálin is egy perverz, aberrált, irracionális tömeggyilkos volt, mint példaképe, a szintén nem épeszű Rettegett Iván.
52# Nem csak a zsidókról beszélek, mondjuk a cigányokkal is igy bántak el, de a szlávoknak is hasonló sors jutott volna. Ezeket Hitler csak azért nem tudta megcsinálni mert a Vörös Hadsereg megfosztotta a hatalmától idő előtt. Hitler is ugyanúgy háborút folytatott a saját népe ellen, rakás német pl ellenzékiek vagy másképp gondolkodók kaptak golyót a fejükbe vagy csücsültek valamelyik lágerben.
A mai zsidók meg nem fosztogatják a palesztinokat, minden ház és telek meg lett vásárolva annak idején, senki nem volt kényszerítve, vannak róla papirok. Rengeteg arab nem adta el a házát, ezek mai napig ott élnek Izraelben. Pont az a fosztogatás amit az arabok csinálnak, hogy eladja a házát, majd visszajön fegyverrel és követeli azt ami már nem az övé. De majd te is megfogod ezt tanulni amikor az EU-ban a muszlimok elérnek egy bizonyos százalékot.
# 55
Magyarországnak nem a muszlimokkal van problémája.
Magyarországon a cigányság az, ami Izraelben az ott élő arabok.
54# Szerintem ne nagyon beszélj hiányos történelmi ismeretekről aki olyan abszurd állitásokat tett hogy Hitler nem terrorizálta a környezetét. Aki ilyet mond annak halvány fogalma nincs a történelemről ez tök egyértelmű. Az meg külön vicces hogy szerinted a közvetlen haverok tömeges lelövése nem számít terrorizálásnak és relativizálod Hitlert, meg mondjuk a Holokausztot, amiről pl egy szót sem ejtettél eddig, de Sztálin takarítónőjéről szép hosszú sorokat írtál, mindezeket úgy bemutatva mintha egy szinten lévő bűntények lennének.
Én elmondtam sokszor hogy Sztálin bűnös volt, sose mondtam ennek az ellenkezőjét, te itt a valóságban azt kéred tőlem számon hogy miért nem utálom Sztálint Hitlernél jobban.
52 Amiről te beszélsz azok a lengyelek. Ők vegzálták a zsidókat,cigányokat. Meg a Cári Oroszországban volt napi parancs ezeknek gyilkolászása.
Már leírtam és mások is tettek utalást, hogy az antifa történelem hamisitással szemben mi volt az igazság a koncentrációs táborok működéséről. Ez a Hitler, unokahúga pedig a nyomorultakból a Zsanvalzsam, Kozett helyzet.
# 57
Terelsz.
Nem a Holokauszt a téma, hanem az, hogy mosdatod Sztálint.
Sztálint, aki mellesleg szintén antiszemita volt. Különösen kiugró arányban éppen a zsidó származású kommunistákat tette el láb alól.
Sztálin a halálakor éppen a zsidó orvostársadalom tekintélyes részének kiirtását készítette elő. Szerinted ez is racionális döntés volt? Csak mert Sztálin azt képzelte, hogy egy zsidó orvosösszeesküvés tör az életére?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!