Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Vlagyimir Vlagyimirovics...

Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin kezd felsülni? Lassan egy éve ostromolják Ukrajnát, de semmi komolyabb eredményt nem tudott elérni a hadseregével. Értem én a dumát, hogy ez csak a bemelegítés, de kezd elég kínossá válni a helyzet.

Figyelt kérdés

2022. dec. 11. 20:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
41%

10! Igen, de csitt, az orosznyaló bohócoknak, ezt nem szabad megmondani, mert sírnak...mi meg röhögünk! 😂 Tudod az volt a legjobb, hogy márciusban az olyanok, mint az itt észt osztó két és fél pipás is még azon sipítozott, hogy már az is háborúős bűn, hogy egyáltalán az ukránok harcolnak, elvégre a nagy, jól felszerelt, dicső orosz hadsereggel szemben esélyük sincsen! Most már arról beszélnek, hogy nincs is ott minden orosz csúcstechnika, nem is harcol ott sok orosz, nem is akarnak igaziból nyerni, szóval már csak arra várok, mikor írják be, hogy ezek valójában nem is az oroszok! 🤣🤣🤣 Csak biztos a részeges ukránok lövöldöznek kacsákra!

több kérdést is lementettem amiben én megpróbáltam elmagyarázni az orosznyalóknak, hogy miért bukó a villámháború -volt ez márciusban, mikor egyértelmű volt annak, aki gondolkodik- ők akkor azzal jöttek, hogy várjunk még egy hónapot, vagy legkésőbb a nyárra meg fog szűnni Ukrajna...ugyanazok, akik most arról beszélnek, hogy valójában mekkora siker, hogy ezt-azt megszállva tartanak az oroszok. Valahogy nem jött be a jóslatuk.

2022. dec. 12. 09:24
 12/13 anonim ***** válasza:
32%

De orosznyalókok való röhögést félretéve ez Oroszországnak egy elképesztő méretű presztízs veszteség, gyakorlatilag amit Putyin 22 év alatt felépített, azt alig pár hónap alatt lerombolta!

Az orosz hadsereg -a világ második legerősebb hadseregének- mítosza odavan, atomfegyverek nélkül egy középhatalom erejével SE rendelkeznek az oroszok!

Az orosz hadiiparról újra kiderült, hogy csak abban jó, hogy olcsón gyártson gyönge minőséget, és már azt sem lehet mondani, hogy sokat, elvégre már import fegyverekre van szükségük az oroszoknak, hogy ellássák a hadseregüket!

Oroszország látványosan cserben hagyta az elvileg védelme alatt álló Örményországot, mikor az azeriek bepróbálkoztak. Ezzel gyakorlatilag az Oroszország mint katonai partner mítosza oda is. Ezek után ki fog bennük bízni?

-és ez csak a katonai, meg világpolitikai vetület, a gazdaságiakról, hogy Oroszország, hogy vesztette el Európát, ami messze a legfőbb partere volt, még nem is szóltunk egy szót sem.

lényegében véve minden, amiért Oroszország dolgozott, az odavan!

2022. dec. 12. 09:32
 13/13 anonim ***** válasza:
47%
Milyen sikert értek el az oroszok? A 4 elcsatolt megyét a kutya nem fogja elismerni, azok továbbra is Ukrajna részei, az eddig megszállt területekről pedig folyamatosan kiszorulnak.
2022. dec. 24. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!