#40. Az semmi. Nálunk képzeld, Orbán keddenként megbukik és minden szerdán gyáván lemond. :))
2022. dec. 9. 12:05
42/50 anonim válasza:
#37: Egyszerűen nem tudom elviselni a magukat nemzeti konzervatívnak, jobboldalinak nevező emberek rajongását Putyin Oroszországa iránt. Szánalmasnak, gyávának érzem ezt a nyugat gyűlöletet. Magyarország ezerszer élhetőbb lenne nyugati típusú liberális demokráciaként, de ezek a nagyon keresztény konzervatív nagyon heteroszexuális emberek teljesen meg vannak rettenve pár melegtől meg a muszlimoktól. Egyszerűen rettegnek attól hogy az emberek szabadok legyen, ezért inkább a nyakunkra hoznának egy véreskezű diktátort. Szánalmas. Teljesen szánalmas.
2022. dec. 9. 12:06
43/50 anonim válasza:
Ha a demokráciában a vélemény szabad, akkor miért lehet folyamatosan arról hallani hogy embereket tesznek tönkre a véleményük miatt.
Mondjuk mert nem értenek egyet azzal hogy mások letérdelnek a sportmérkőzés előtt. Pedig azt szokták mondani hogy a politikát nem szabad belekeverni a sportba. Aztán vastagon ez történik és csak a liberális irányzat az elfogadott.
2022. dec. 9. 12:12
44/50 anonim válasza:
#43: Valóban probléma amiről beszélsz, de biztos vagyok benne hogy ez a PC/Woke kultúr balos őrület el fog múlni, a demokráciának van eszköze ezek ellen harcolni. Le tudjuk ezt győzni erőszak nélkül is. Viszont ha egy Putyint akarsz legyőzni, azt csak vérrel lehet megoldani. Hszi Csin-Pinget még úgy sem. Szóval inkább vitatkozok interneten a cancel culture őrültjeivel minthogy lövészárokban dögöljek meg egy Putyin miatt.
2022. dec. 9. 12:15
45/50 anonim válasza:
43as, azért, mert ti folyamatosan a szabad vélemény és a szólásszabadság égisze alatt bántotok olyan társadalmi csoportokat, akiknek nincs félkatonai szervezetük megvédeni magukat veletek szemben. De közben, meg kárt okoztok, olyan személyeknek, akik nem ártanak senkinek azzal, hogy léteznek!
2022. dec. 9. 12:28
46/50 anonim válasza:
Tegyük fel hogy te egy elképzelt állam elnöke vagy. A néped egy része kisebbségben élne egy másik államban. Ott folyamatosan halálos atrocitások érnék őket. Hiába kérnéd a szomszéd állam vezetőjét nem tenne semmit. A nemzetedhez tartozó kisebbség hozzád fordulna segítségért.
A nemzetközi szervezetek diplomáciai lépéseit ugyanúgy figyelmen kívül hagyná a szomszédos állam.
Szankciókat senki sem akar alkalmazni a szomszédos állammal szemben.
Tegyük fel hogy ezek tények és vonatkoztassunk el az orosz ukrán konfliktustól hogy ott mi igaz ebből és mi nem.
Tehát a felállás az hogy minden igaz ebben az elképzelt szituációban.
Te mit tennél mint államelnök ?
Tárgyalnál a végtelenségig és néznéd ahogy szenvednek az emberek, vagy katonai erőt alkalmaznál.
2022. dec. 9. 12:28
47/50 anonim válasza:
#46: Ne tegyük fel hogy tények, mert nem azok. Orosz propaganda. De még ha az is lenne, szerinted Putyint tényleg érdekli az átlag orosz ember? Komolyan? Abszurd.
2022. dec. 9. 12:44
48/50 anonim válasza:
46 akkor sem más kárára kormányoznék, ráadásúl nem olyanok ellen, akik ugyanabban az országban élnek, mint az én népem.
De ne tegyük fel, mert ahhoz, hogy én ilyen helyzetbe kerüljek, az kellene, hogy ki dobjak otthon minden tükröt!
2022. dec. 9. 12:53
49/50 anonim válasza:
Kitérő válasz. Számítottam rá.
2022. dec. 9. 12:54
50/50 anonim válasza:
#42. Ezt mondjuk meg tudom érteni. Én személy szerint sem az oroszt, sem az ukránt nem szeretném szomszédomnak. A mélyrepülésben lévő, okoskodó nyugattól viszont napról napra jobban hányok...nem lehetne, hogy egyikhez se legyen muszáj tartozni? :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!