Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ki fog nyerni Oroszország...

Ki fog nyerni Oroszország vagy Ukrajna?

Figyelt kérdés
Mien következménye lehet
2022. dec. 8. 07:28
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
76%
20as, ezek szerint Putyin és Oroszország ennyire gyenge lenne, hogy nem tud Amerika ellen érdemben fellépni? Ha ez igy van, akkor miért érdemli meg a pillér másik oldalát, vagy akár a vezető szerepet?
2022. dec. 8. 09:39
 22/50 anonim ***** válasza:
0%

#21. Miről beszélsz? Ennyi erővel az USA hány évig volt például Afganisztánban, meg hogy tudták elveszíteni Vietnámot? Mik ezek a debil felvetések?

"miért érdemli meg a pillér másik oldalát, vagy akár a vezető szerepet"

Mi az, hogy "érdemli meg"? :DD Te ezt úgy képzeled el, hogy ez egy díj, amit valamiféle zsűri adományoz? :DDD

2022. dec. 8. 09:47
 23/50 anonim ***** válasza:
81%

Oh, nekem nincs képzelő erőm, én csak az itteni kommentek alapján gondoltam, hogy Oroszország az új világrend és Oroszország a jövő! Ezek alapján merült fel csupán bennem a kétely, hogy, miért lenne ez realitás, ha még ezek ellen a démoni ámerikáiak ellen sem tudnak nyerni!

Nem vagyok én olyan ember, aki csak úgy össze- vissza képzelegne!

2022. dec. 8. 09:52
 24/50 anonim ***** válasza:
0%

#23. És mások véleményét miért rajtam kéred számon? Tán én felelek értük? Egyébként az sem lenne rossz kezdésnek, ha rámutatnál, hogy mégis ki szerint új világrend és a jövő Oroszország.

A látszat ellenére egyébként az oroszok egyáltalán nem állnak rosszul stratégiai céljaik elérésében.

2022. dec. 8. 10:02
 25/50 anonim ***** válasza:
7%
Ez olyan libsi oldal lett... a pontozásokból is egyértelműen látszik.
2022. dec. 8. 13:21
 26/50 anonim ***** válasza:
0%
#25. A ballibek egyik utolsó bástyája, elfoglalták méltó helyüket a magyar internet pöcegödrében. :) Mulassunk együtt a libtard szanatórium szánalmas lakóin, akik két választás (és két kevert) közt itt reménykednek a patás Orbán bukásában! :D
2022. dec. 8. 13:32
 27/50 anonim ***** válasza:
85%
Egyébként teljesen komolyan, hogy lehet valaki annyira retardált hogy az új Oroszország által vezetett világrendről álmodozik? Miért lenne ez jó bárkinek is? Mit tud adni nekünk az orosz világuralom? Jobban élnek az emberek Oroszországban? Nem. Több szabadsággal rendelkeznek a polgárok? Nem. Biztonságosabb Oroszország? Nem. Konkrétan egy dolgot nem tudok mondani amiben Oroszország jobb lenne a nyugati világnál.
2022. dec. 8. 15:35
 28/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat szerintem is oroszok nyernek csak nehogy tovább jöjjenek
2022. dec. 8. 17:22
 29/50 anonim ***** válasza:
0%

Mi fideszesek azért szeretnénk orosz győzelmet, mert akkor végre nemzeti, keresztény, konzervatív értékrend lenne, semmi lmbtq meg hasonló nemátalakításos, liberális dolgok.

Amúgy oroszok csak taktikai visszavonulást tartanak, mi fideszesek szeretnénk Oroszország részeként élni, mi példaképeink ők.

2022. dec. 8. 20:15
 30/50 anonim ***** válasza:
79%
#29: Én alig várom már hogy a Kadirov úr tanítsa nekem a keresztény erkölcsöt.
2022. dec. 8. 21:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!