Nagyon úgy néz ki Ukrajna fog nyerni. Meddig húzzák még az oroszok?
2022. szept. 8. 14:35
A kérdező szavazást indított:
1 hét és összeomlik az orosz sereg
2 hét és összeomlik az orosz sereg
3 hét és összeomlik az orosz sereg
1 hónap és összeomlik az orosz sereg
egy kicsit több, mint 1 hónap és összeomlik az orosz sereg
20 szavazat
2/43 anonim válasza:
Bármeddig húzzák, Ukrajna fog hamarabb összeomlani.
3/43 A kérdező kommentje:
1,2: én azt olvastam, hogy Oroszországban lesz csőd. már nem bírják.
2022. szept. 8. 14:43
4/43 anonim válasza:
2es, ez olyan biztos, minthogy azt is megmondtátok, hogy Oroszország nem fogja megtámadni Ukrajnát, vagy, hogy a németek megfagynak mind a télen a 19 fokban, vagy, hogy nem lesz 400 Ft, egy euró és nem lesz kétszámjegyű az infláció?
5/43 anonim válasza:
1es vagyok, bár én a magyar államcsődre gondoltam, de gyanithatóan a ruszkikkal együtt fog beütni nálunk is a crach!
6/43 anonim válasza:
4: Én semmi ilyesmit nem mondtam, ne tőlem kérdezd. De az Ukrajna projekt durván összeomolhat idén, csak a nyugati pénz és katonai segély tartja még felszínen őket. Oroszországnak meg nagy tartalékai vannak.
7/43 A kérdező kommentje:
6: Egy Nagy-Ukrajna fog létrejönni létrejönni, minimum az Urálig. A szabad világ legtökéletesebb országa, az USA mellett!!
2022. szept. 8. 14:49
8/43 anonim válasza:
Ha akkora tartalékai vannak Oroszországnak, akkor miért arról jönnek hirek, hogy már nincs kit behivniuk és fegyver/lőszer hiányban szenvednek és brutál rossz a morál a ruszki hadseregben?
És nem úgy volt, hogy 2 nap alatt elfoglalják Kijevet?
9/43 anonim válasza:
7: Max egy sugárzó szemétdomb, ha nem bírnak magukkal.
10/43 anonim válasza:
9, jaj de vicces hihihi, leatomozzák ukrajnát és emberek halnak meeeeg, de jóóóó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!