Oroszok mire várnak miért nem mozgósítannak már? Nem röhejes hogy 150 milliós ország és letszamhatranyban kénytelen küzdeni?
Nem értem mit csinál Putyin az inváziót támogatom teljes szívvel
a nyugatott és az őket támogató csürhet meg kell állítani
De most kezdik elveszteni a kezdeményezést az oroszok a fronton
Mindenhol védekeznek kivéve bahmut környékén de ott is heti 1 km elorenyomulast tud a Wagner csoport egyedül.
Herszonnal meg valamelyest sikerült az orosz ejtőernyős egységeknek visszaverni az ukranokat .
De most már harkiv mellet is támadnak az ukránok és ott a kisebb harcerteku orosz alakulatok már visszavonulnak.
200 e katonával ezt a háborút nem nyeri meg az orosz .úgy biztos nem hogy ömlik a nyugati hadianyag Ukrajnába
De miért nincs mozgósítas és hadigazdasag? Simán ki tudna állítani 1 milliós sereget az orosz és akor újra ővek lehetne a kezdeményezés és végre nyerhetne az orosz. nyugatott meg meg lehetne allazni.
Ha meg nem teszi elveszitheti a háborút.
(Legalábbis fontos területeket).
Vagy arra várnak hogy tél legyen és a fagyott talajon tudjanak majd támadni miközben Európa már szenved
. Jobb ötletem nincs
Én támogatnám putyint ha orosz lennék.de már kéne még egykis keménység.
Kéne a mozgositas és kéne a győzelem
Ha veszít úgyis megbukik szóval nem értem minek húzza az időt vagy atomfegyver vagy mozgositas kéne de mozgositas jobb variáció.
Ezt a háborút nem lehet fel sereggel vívni..teljes erővel kéne harcolni .
Ukránok úgyse akarnak tárgyalni nem lesz fegyverszunet .
6# erre nincs reális esély mert akor
Százmilliók vagy milliárdok hallnanak meg .
Nem a bena orosz szárazföldi sereg miatt hanem a stratégiai raketaerok miatt
"Én támogatnám putyint ha orosz lennék.de már kéne még egykis keménység."
Fotelharcosnak könnyű lenni, ha neked kellene menned a húsdarálóba, akkor esélyesen megfutamodnál inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!