Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Oroszok mire várnak miért nem...

Oroszok mire várnak miért nem mozgósítannak már? Nem röhejes hogy 150 milliós ország és letszamhatranyban kénytelen küzdeni?

Figyelt kérdés

Nem értem mit csinál Putyin az inváziót támogatom teljes szívvel

a nyugatott és az őket támogató csürhet meg kell állítani

De most kezdik elveszteni a kezdeményezést az oroszok a fronton

Mindenhol védekeznek kivéve bahmut környékén de ott is heti 1 km elorenyomulast tud a Wagner csoport egyedül.

Herszonnal meg valamelyest sikerült az orosz ejtőernyős egységeknek visszaverni az ukranokat .

De most már harkiv mellet is támadnak az ukránok és ott a kisebb harcerteku orosz alakulatok már visszavonulnak.

200 e katonával ezt a háborút nem nyeri meg az orosz .úgy biztos nem hogy ömlik a nyugati hadianyag Ukrajnába

De miért nincs mozgósítas és hadigazdasag? Simán ki tudna állítani 1 milliós sereget az orosz és akor újra ővek lehetne a kezdeményezés és végre nyerhetne az orosz. nyugatott meg meg lehetne allazni.

2022. szept. 7. 17:31
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:

10# akor mégis érdekli ha nem hajlandó totális haborut vívni.

Én konzervatív vagyok és már szerintem is abba kéne hagyni a játékot ezzel a különleges muvelettel .

Hadat kéne üzenni és a területeket annektalni.totalis erot kéne mutatni végre .

Én kísérleti föld alatti atomrobbantast is csinálnék mint az eszak Koreában. Hogy a nyugatiak is vegyek a lapot

2022. szept. 7. 18:38
 12/49 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező szerintem túltolta a Company of Heroes-t vagy a Call of Duty-t :D
2022. szept. 7. 18:50
 13/49 anonim ***** válasza:
78%

Jól látod hogy a jelenleg bevetett erőkkel aligha fog tudni katonai győzelmet elérni. Sőt a folyamatosan beérkező nyugati fegyverektől egyre erősebb lesz az ukrán hadsereg, nő a rezisztenciája és védekezés mellett kisebb-nagyobb ellentámadásokra is egyre inkább futni fogja az erejéből.

Pulter belpolitikai okból nem mozgósít - azzal elismerné hogy háború van. Ha tartalékosokat küld a frontra, nagyobb erőt vet be azzal több gyásztávirat érkezne haza is ami elég gyorsan erodálni tudja a népszerűségét. Ha a reguláris erőkből csoportosít át annyit ami kellene (legalább kétszer ekkora erő) azzal a többi konfliktuszónában hagyja védtelenül a hátsóját (Grúza, Azerbajdzsán stb.) amit a katonai túlerővel tart sakkban jelenleg.

2022. szept. 7. 18:52
 14/49 A kérdező kommentje:

Miért Eszak Koreában is szoktak meg föld alat atomot robbantani nem jár sugárzással.

Amúgy meg mozgósítani minden képen kell különben veszít

Enis orosz fan vagyok de tudok számolni és tudom mennyi fegyvert lőszert és pénzt küldött a Nyugat plusz hány embert soroztak be ukránok.

Remélem Putyin tud valamit emit én nem. különben nagyon szar világunk lesz .a Nyugat tovabbterjeszti förtelmes korcs eszmenyeit ellensuly nélkül

2022. szept. 7. 18:57
 15/49 A kérdező kommentje:

13# de azt is nézd ha ki tudna állítani 1 milliós sereget a mozgositas után akor tényleg tudna a dnyeperig menni vagy akár odesszaig

Igaz hogy 100 150 e katona nem menne haza de oroszorszag újra nagy lehetne .

Vegulis minden birodalom veraldozat árán születik.

Ha győznek el lenne felejtse a veszteség

2022. szept. 7. 19:03
 16/49 anonim ***** válasza:
100%
#15 s mire mennének egy erőszakkal elfoglalt országgal? Nem tudnának csak úgy kivonulni, állandó partizánakciók, ribillió, folyamatosan jelentős erőket kellene állomásoztatniuk a terület pacifikálásához, megtartásához. Lehet az elején még nőne is a népszerűség a győzelem miatt, de pár év alatt erodálódna a dolog ahogy folyamatosan jönnének a partizánakciók miatti gyászjelentések. Ráadásként nekik kellene akkor állnia az újjáépítés költségeit is. Ezzel nem nagy lenne az orosz birodalom hanem a bukásának ágyazna meg. Plusz a katonai képességeik jelentős részét elfüstölnék vele, márpedig van még 1-2 stratégiailag fontos terület amihez tartalékolniuk kellene a puskaport.
2022. szept. 7. 19:08
 17/49 A kérdező kommentje:

Keleten levernek a partizánok mert fele nép orosz .

Amúgy meg szép lassan is uja tudna epulni a terület

2022. szept. 7. 19:32
 18/49 anonim ***** válasza:
83%

"Enis orosz fan vagyok..

.a Nyugat tovabbterjeszti förtelmes korcs eszmenyeit ellensuly nélkül"

Neked így 2022-ben minden lehetőség adott, hogy fogd a cókmókod és kiköltözz a nyugati hülyeségektől megfelelően védett Oroszországba és boldogan élj. Mit szivatod magad itt a nyugati befolyás alatt?

"Keleten levernek a partizánok mert fele nép orosz ."

Attól a keleti régiókban az ott élők nemzetisége orosz, attól még a hátuk közepére sem kívánják Putyint és az elmebaját.

2022. szept. 7. 20:06
 19/49 anonim ***** válasza:
13%

"Attól a keleti régiókban az ott élők nemzetisége orosz, attól még a hátuk közepére sem kívánják Putyint és az elmebaját."

Ja, biztos inkább a népirtást és a faji alapú diszkriminációt választják.

2022. szept. 7. 20:32
 20/49 anonim ***** válasza:
61%

Nem volt népírtás, még az oroszok sem tudtak erre felmutatni semmilyen bizonyítékot sem, ugyanúgy ahogy a biolaborokra sem, az Azovstal alatti vegyiüzemre vagy mire, az elfogott NATO főtisztekre.

Nekem van donyecki orosz nemzetiségű ismerősöm, attól hogy ők orosz kisebbség még nem kérnek az oroszokból. Neki inkább elhiszem, mint egy átlag valakinek a gyakoriról :D

2022. szept. 7. 20:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!