Alkalmas egy nő kommandósnak?
A válasz írója 41%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 10-06 20:11
Valahol igazad van. A férfiak csinálják a háborúkat, így az ő dolguk lerendezni. Persze. A nőkön, meg egy tenyérnyi földön civakodni, azt tudnak. Együttműködni, kompromisszumot kötni, békésenmegoldani? Minek, ha csúzlizni is lehet?
Hát... akkor most tegyük fel a kérdést...
MIÉRT is van szükség kommandósokra egyáltalán? XD
Amúgy én még mindig azt mondom, hogy alkalmas lehet, csak nem olyan arányban, mint a férfiak között. Ha ott pl. 1.000:1, akkor nőknél 10.000:1 vagy ilyesmi.
Amíg emberi ösztön létezik a Földön, addig háború és katonaság is lesz. Ezen kár filózni, komoly pszichológiai alapjai vannak. (plusz sajnos a természetes szelekció része is)
Nemrég olvastam Ambrus Péter: Igazi kommandó c. könyvét. Ott írnak női kommandósokról is, és arról, hogy bizonyos helyzetekben igenis hasznukat vehetik.
A nő azzal szolgálja a hazát, ha életben marad, És felneveli a gyerekeket otthon, akár egymaga is, férj nélkül.
Na az hősiesség.
"Hagyjál már a gyerekekkel!!!Én pl. nem akarok gyereket!!!Nem ilyen beállítottságú vagyok.Nem érdekel az egész."
Hagyjál már a nem akarok gyereket szöveggel!!! Én például nem akarok olyan nőt, aki a jövőben nem akar gyereket!!! Nem is tartom igazi nőnek az ilyet!!! Nem ilyen beállítottságú vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!