Hol és hogy lehet rendőrnek menni azon belül kommandósnak? Úgy értem hogy tovább tanulás szempontjából.
Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 12:23
1/10 anonim válasza:
Szerintem mindenképp rendőrtisztin és nemzetvédelmin kezdheted,de így kifejezetten kommandós szak nincs :D nem tudom sajnos hogy hogy lehet valaki az,de kezdésnek mindenképpen a két suli közül valamelyik.
2/10 anonim válasza:
Egyetemi végzettség kell, elkezded azt amit az első válaszoló írt. Utána meg rendőrségen belül megy a válogatás. De természetesen 100%-os egészségügyi állapotodnak kell lenni.
3/10 anonim válasza:
Nem kell egyetemi végzettség. A kommandósok nem az eszükről híresek. El kell végeznek egy rendészeti szakközépiskolát, le kell szolgálnod két évet, űznöd kell kűzdősportot és meg kell pályáznod. Ennyi.
4/10 anonim válasza:
Olyan középiskola nincs, ahol rendőrként tanulhatsz tovább.
De van főiskola.
www.felvi.hu
5/10 anonim válasza:
de van szakközép ;) itt Miskolcon is.. [link]
6/10 anonim válasza:
"Olyan középiskola nincs, ahol rendőrként tanulhatsz tovább.
"
Na ez a nap hülyesége.
7/10 anonim válasza:
"Nem kell egyetemi végzettség. A kommandósok nem az eszükről híresek."
Drága barátom, ismersz te olyat aki a terrorelhárító szolgálatnál tevékenykedik? Vagy csak úgy írtál valamit mert te úgy gondolod?
8/10 anonim válasza:
Hallani a hírüket, hogy az utcáról összefogdossák az embereket, eljárást indíttanak ellenük, végül kiderül, hogy ártatlanok.
9/10 anonim válasza:
Aha. Kár hogy azok a készenléti rendőrök, nem pedig a terrorelhárítók. 2 kettő kicsit más.
10/10 anonim válasza:
Én a terrorelhárítókról beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!