Alkalmas egy nő kommandósnak?
Előlem meg el van zárva a gyerekszülés lehetősége, meg a vaginális orgazmus is :)
Nem értem, hogy egy nőnek miért az fáj, hogy nem teheti kockára az életét, amikor ezernyi pálya van, ahol életet menthet, vagy meghalhat...
Engem egyetlen dolog tart vissza attol, hogy bealljak kommandosnak vagy katonanak, az, hogy no vagyok. Minden nonek be kellene latnia, hogy nem lehetnek olyan kemenyek, mint a ferfiak, nem erre lettunk kitalalva, megtervezve! Ennyi. Mondjuk azzal vitatkoznek, hogy mentalisan es erzelmileg sem birnak a nok, de hogy fizikailag nem, az biztos. Egyik nap lattam a tvben egy musort, amiben rendoroket kovetett egy stab kamerakkal, hogy felvegyek, hogy dolgoznak. Volt ket rendorno is, meghozza parban, amit mar az elejen furcsalltam. Aztan ez a ket no jarorozes kozben igazoltatott egy reszeget, aki aztan kotekedni kezdett es a csajok be akartak vinni az orsre, de ketten nem birtak el vele! Es nagyon rohejes volt a jelenet, ahogy az a ket no ott birkozott a pasival es a sipakolo hangjukon ott kiabaltak. Aztan a vege az lett, hogy a faszi besetelt egy barba, a ket no kovette es odahivtak ket ferfi kollegajukat, hogy azok tartoztassak le. Ok kijottek, jol odavagtak a falhoz, megbilincseltek es elvittek fel perc alatt. En a ket no helyeben meg aznap beadtam volna a felmondasomat es nem mentem volna tobbet rendorors kozelebe szegyenemben. Teljesen hasznavehetetlenek, nem szeretnem, ha ilyen rendorok/katonak/kommandosok vigyaznanak ram.
20/L
20/L-nek 23:13-nak
teljesen igazad van,nem azért fogom ezt most írni hogy szidjam a nőket de azt annyira nem viselem el hogy egyre több az olyan fiatal lány aki már arra teszi hogy őt/őket felvették rendészeti szakközépbe,viszont ilyenkor mindig az jut eszembe hogy akkor is ilyen kemények lennének ezek a leendő rendőrlányok hogyha olyan helyen járőröznének ahol 10-15 éjfekete Lákátos Enrikó közelítene feléjük bicskákkal,sarlókkal?Amúgy meg eredeti témával kapcsolatban annyit hogy ezt pedzegették régebben valamelyik műsorban(ha jól tudom fókuszban),és ott azt mondták hogy a férfiak nem igazán bírják ha nő akar beállni közéjük(mármint a rendőrkommandóba)
19/F
Nem tudom, hogy a gyakorlatban alkalmaznak-e nőket, de szerintem, egyes feladatokat legalább úgy el tudnak látni, mint a férfiak. Nem az első lépcsős behatolókra gondolok, de pl. mesterlövész, irányzó, kutyavezető, túsztárgyaló, meg ilyenek.
Rendőr ismerőseim szerint a legjobb vizsgálótisztek nők,bár a kérdés nem erről szólt.
"Amúgy sehol a világon nincs kommandós nő, nemis lessz."
Ne hazudozz! A lesz pedig egy S.
Nem is arról volt szó, hogy a nők nem alkalmasak rengeteg rendőrségi feladatra. Az empatikus lényük miatt pont, hogy jók nyomozónak, mert amíg egy nőnek vannak megérzései, esetleg egy férfi elsuhan egy megérzés mellett.
Itt most tisztán a kommandóról volt szó. Akik behatolnak az épületbe, túszt mentenek, és hasonlók. :)
Hát nő létemre ez a 3 oldalnyi hímsovinizmus olyan szinten elnyomta a nagy empátiámat, h ha egy szobában lennénk, 1 kenőkéssel lemészárolnálak titeket, úgy felbaxtátok az agyamat. Amúgy szerintem azok a nők, akik meg tudnák csinálni a kiképzést(nem a könnyítettet), juszt sem engednének oda őket, amíg a férfiak döntenek ezekről a dolgokról.
Ha valaki most jól kiakadt a véleményemen, ajánlom neki Robert Merlétől a Védett Férfiak című könyvet. És még üzenem,h ez már a 21. század, illene tovább lépni a középkori "az asszony csak szülni meg gyereket nevelni jó" szlogentől.
Azok a nok, akik meg tudnak csinalni a kikepzest mint egy ferfi es ugy helytallnanak munka kozben, mint egy ferfi mar nem is lennenek igazi nok. Most kepzeljetek mar el! Azok valami noi testben-ferfi lelek fele szornyszulottek lennenek, ilyeneket kezelnek amugy pszichologiailag.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!