Alkalmas egy nő kommandósnak?
"Tudtok ti 1általán a férfias nőkről? Ők igenis kívánják nő létükre a kihívásokat. És merem állítani h némeik talpra esettebb mint 1 civil hapsi."
Egy kommandós nem épp civil pasikkal kerül szembe. Szép dolog az egyenlőség, de attól, hogy jogilag egyenlőség van, még nem lesz fizikálisan és mentálisan is.
Az egyenlőség nem egyformaság.
Attól még, hogy a pasik között nagyobb arányban vannak, akik alkalmasak, a nők között is vannak ilyenek.
Miért ne lehetne egy nő kigyúrt igénytelen vadállat, aki képes erélyesen és gondolkodás nélkül parancs szerint eljárni?
A kérdésre válaszolva, minek után engem is érdekelt a téma, sajnos nő nem lehet kommandós :(
Az egyenjogúságról, az erőről lenne mit beszélni, azt hiszem jópár társamat odaverem fizikailag :) jah és még a konyhában is :)
Katona (NŐ) :)
Ha le tud szokni arról, hogy havonta vérrezzen akkor lehetséges.
Élég xarul nézne ki ha pl. felderitőket pont azért szúrnák ki az ellenség kutyái, mert éppen megjött a baja.
Amúgy sehol a világon nincs kommandós nő, nemis lessz.
Látod ezt nem értem..Ha valaki megcsinálja a (nem könnyű) kiképzést, mi az oka annak, hogy miért sem alkalmazzák?
Nem kellene attól félni, hogy ellepik a nők a kommandót..de az a pár, aki meg tudja csinálni, miért nem kap rá esélyt??
Nincs baj a felfogásommal, nem ezért tettem fel a kérdést.:)
Ami a női-férfi téma, általánosságban abszolút igaz, mind a lelki, mind a fizikai vonatkozásban. Ebből az általánosságból azonban akad egy-két kivétel is, mind a két nemből. A problémám az, hogy előlük is el van zárva a lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!