Pánikbetegként sorozható vagyok/lennék?
Figyelt kérdés
Lényeg a címben. 20 éves vagyok, voltam kezelve sürgősségin egy durvább rohamom után, gyermek-pszichológusnál voltam 16 évesen, azóta viszont nem járok sehova. Ha esetleg visszajönne a sorkatonaság ezzel ki lennék lőve a listáról, vagy sem?2022. okt. 29. 16:58
1/21 anonim válasza:
MEgvan 2 kezed 2 lábad 2 fejed tehát alkalmas vagy.
2/21 anonim válasza:
Természetesen sorolható vagy. És ez a legjobb kezelés számodra.
3/21 anonim válasza:
Igen sajnos.Úgyis mindenki pánikban lesz😂
5/21 anonim válasza:
Persze, csak fegyvert nem kaphatsz a kezedbe.
6/21 anonim válasza:
5. Anélkül hajtják majd ki az aknamezőre... XD
7/21 anonim válasza:
Felderítőnek viszik az ilyet a legelső sorba. Arra nem alkalmas hogy harcoljon mert ordibál, de hamar észrevenni ha ellenfelet lát
8/21 anonim válasza:
Engem 2001 őszén (19 éves koromban) alkalmatlannak nyilvánítottak, mert dadogtam, és középsuli alatt voltam kezelve pszichiátriai klinikán. Azt mondták, túl ideges természetű vagyok a katonasághoz.
9/21 anonim válasza:
Semmi bajod nincs az alaptalan félelmen kívül,de az meg majd elmúlik a fronton mikor tüzérségi lövedékek csapódnak be a közeledben.
10/21 anonim válasza:
Hát ha gyógyultnak nyilvánítottak és nem kezelnek akkor visznek katonának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!