Erasmus Spanyolországban pánikbetegként? Menjek vagy ne?
19 éves vagyok, és adódott egy olyan lehetőség hogy 15 diák kiutazhat az iskola jóvoltából Barcelonába 3 hétre, ahol különböző cégeknél dolgozhatunk, szerezhetünk szakmai gyakorlatot.
Nagyon szeretnék menni, hiszen még soha nem ültem repülőn, soha nem voltam ilyen messze, gyönyörű a város, új élmények stb. Illetve lehet, hogy soha nem adatik ez meg az életemben, és ez ráadásul díjmentes lenne. Pánikbetegség meg lehetne egy hatalmas lehetőség, hogy legyőzzem ezt, illetve hogy kicsit önállóbb legyek.
Viszont!!... Itt vannak a negatív dolgok is. Néha eszembe jut, hogy:
- 3 hét? Az nem túl sok? Nagyon hiányozna a családom, hiszen nagyon közel állnak hozzám
- Mi van ha történik valami baj velem? (pánikbetegség miatt bepánikolok, eltörik valamim stb.) De ha nem mennék el, akkor meg bűntudatom lenne hogy mit hagytam ki, vagy nem tudom...
Ti mit tennétek a helyemben? Bevállalnátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!