Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Sorkatonaságban milyen módszer...

Sorkatonaságban milyen módszerek léteztek, ha valaki el akarta érni azt, hogy leszereljék?

Figyelt kérdés

Tehát ha egy szolgálatot már megkezdett személy ki akarta szuperáltatni magát.

A szappanevésről hallottam. Meg olyat is, hogy valakit azért szereltek le, mert túl sokat önkielégített. (Bár nem tudom, ez tényleg igaz volt-e.)

De mik léteztek még? Én kapásból arra gondolnék, hogy gyakorlatozáskor ájulást vagy rosszullétet színlelni, de ezen gondolom, elég hamar átláttak.

2022. okt. 17. 15:44
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
50%
18&. Kik voltak a konnektorok? A konektort kihúzta a falból és az áramnak mondta a mesét? Konektor túlfeszültség védelemmel ellátott elosztónak mondta a mesét?
2023. febr. 16. 19:52
 22/47 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy hülyének tettette magát valaki elég kétélű fegyver volt. Lehet leszerelték, de utána civilben folyamatosan járnia kellett kötelezően kezelésekre és ott maradt az eü. lapján hogy flepnis amiből elég sok problémája származhatott - pl. a munkahely-keresés során (ki akar alkalmazni egy defektest?).

Egy idevágó történet. Emberünk a '80-as végén nemzetközi kamionozott - nyugatra. Ez hatalmas buli volt, nem csak a jó fizu (meg a gázolaj amit leszippantott) de burtál jól lehetett seftelgetni is a kintről behozott áruval, valutával (kisvaluta, nagyvalauta megvan még valakinek?). Egyszer csak jött a behívó. Nem tudott drótot szerezni a hadkiegen hogy kiszuperálják.Íígy kitalálta hogy hülyének tetteti magát, hallucináció vannak vezetés közben és hasonlók. Pár hét alatt elérte hogy flepnisnek nyilvánítsák. A bökkenő az volt hogy ugyanazzal a lendülettel be is vonták a PÁV-os jogsiját 😃 Utána majd' egy évet járt a pszichomókusok nyakára hogy inkább mégis normális biz' leszolgálja a kötelező időt csak adják vissza a jogsiját. Ugyebár hogy hülye valaki könnyebben ráütik a pecsétet. Viszont ha valakire rá van pecsételve hogy buggyant azt normálisnak minősíteni már nem könnyű folyamat, mert minden doki (pszichomókus) fél hogy mégis mivan ha az eredeti diagnosis volt helytálló és bekattan az illető s majd őt vonják felelősségre miért monda rá hogy normális.

2023. febr. 16. 20:58
 23/47 anonim ***** válasza:
100%

"Hülyének tettete magát, vödörrel a fején rohangált vagy esti mesét mondott a konnektoroknak"

Ilyenért nem szerelték le, meg huszas anyát is húzhattál magad után madzagon.

2023. márc. 2. 08:12
 24/47 anonim ***** válasza:
100%

Hiába voltam bevonulás után egy hónapig "magas lázzal" a gyengélkedőn. Az orvos később már mindkét hónom alá lázmérőt dugott és folyamatosan figyelt, akkor is 38 fok fölött "produkáltam". Nem szereltek le.

A végén eluntam és "meggyógyultam", visszamentem a századhoz.

2023. márc. 2. 12:33
 25/47 Salamon Bálint ***** válasza:
100%
Polgari szolgalat meg mindig ott volt. Bar ismertem olyant is, aki elvett egy sokgyerekes anyukat. Ot vagy mint csaladeltartot vagy mint elmebajost szereltek le.
2023. márc. 2. 20:30
 26/47 gago77 ***** válasza:
78%

"Ha elkezdett lövöldözni a lőtéren akkor mehetett haza."

Miért is?? Már bocs de a lőtérnek a nevében is benne van, hogy mire használják... :D

2023. nov. 8. 09:51
 27/47 gago77 ***** válasza:
38%

Szóval még ki sem tört a balhé de te már most azon agyalsz, hogy tudnád magad kihúzni állampolgári kötelezettséged alól!

Ezek a hülyeségek, hogy szappanevés stb nem fognak működni! Legfeljebb a következő bevetést az első sorból nézed majd végig, vaklőszerrel betárazva! Mert bízni onnantól kezdve nem fognak benned! ;)

2023. nov. 8. 09:54
 28/47 A kérdező kommentje:
27: 41 éves vagyok. És ahogy írtam, a szappanevés egy ismerősömnél működött. Persze, ha te azt hiszed, hogy csak kamuzok, avval én nem tudok mit kezdeni.
2023. nov. 8. 10:04
 29/47 gago77 ***** válasza:
71%

41 vagy. Én meg 46. És? Ha gáz lesz 50-ig mindenkit berántanak.

Nem azt hiszem hogy kamuzol, inkább hogy neked kamuztak.

2023. nov. 8. 12:23
 30/47 anonim ***** válasza:
35%
27.: Kiért és miért akarna bárki is harcolni ebben az országban 70-es IQ felett?
2023. nov. 8. 14:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!