Ettől én is félek, hogy valami rossz célért hívnának háborúba. Én kockára tenném az életem a hazám védelméért, de az olajért, meg az unióért nem. Szerintem dezertálnék :( Vagy bújkálnék, csak nem végeznek ki "hazaárulásért" ha elkapnak. Bár ki tudja.
2010. szept. 24. 13:01
2/29 anonim válasza:
Hát hazaárulásért biztos nem, hisz itt egy Nato háborúról volt szó. Dezertálásért végeznének ki.
2010. szept. 24. 13:08
3/29 anonim válasza:
Ja és hogy a kérdésre válaszoljak, nem hiszem hogy dezertálnék, viszont azt sem hogy másoknak sikerülne. Mai fejlett technikák mellett kétlem, hogy bárki is ilyen céllal eljutna a határig, vagy itthon úgy el tudna bújni, hogy túlélje.
2010. szept. 24. 13:12
4/29 anonim válasza:
Nem szeretnék meghalni, de itt egy idézet a Nemzeti Dalból:
"Sehonnai bitang ember,
Ki most, ha kell, halni nem mer,
Kinek drágább rongy élete,
Mint a haza becsülete"
Inkább úgy emlékezzenek rólam, hogy "hősi halált halt", minthogy "egy gyáva patkány volt".
2010. szept. 24. 13:18
5/29 anonim válasza:
Petőfi Sándor vajon elment volna irakba muslimokat ölni az olajért? Nem hiszem. Szerintem te kicsit félreértelmezed a nemzeti dalt, vagy a kérdést értetted félre. A hazaszeretet nem azt jelenti hogy a zsidók azt mondják szúrd magad szíven te pedig megteszed.
2010. szept. 24. 13:22
6/29 anonim válasza:
én is a honvédelemre értettem, természetesen. de ha mindenki dezertál, ki védi meg a hazát? :)
2010. szept. 24. 13:23
7/29 anonim válasza:
semmilyen "rendszerért" nem ölnék meg más embereket.
2010. szept. 24. 13:24
8/29 anonim válasza:
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:24
Ez esetben háborúban más öl majd meg téged a saját 'rendszere' nevében.
2010. szept. 24. 13:25
9/29 anonim válasza:
semmilyen "rendszerért" nem halnék meg.
2010. szept. 24. 13:25
10/29 anonim válasza:
Ez amúgy olyan jó kérdés, hogy megint írnom kell :) Állítólag Nostradamus jóslatai szerint idén novemberben ki fog törni a III. Világháború (én nem hiszek a jóslatokban, csak érdekességként említettem meg).
Egy másik dolog, hogy a dédnagyapám elment az I. Világháborúba, és élve hazajött, a nagyapám elment a II. Világháborúba (igaz, ő honvéd volt), és hazajött, tehát a családi hagyományokat figyelembe véve egész jók az esélyeim :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!