Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Miért baj, ha nem tökéletesen...

Miért baj, ha nem tökéletesen egészségesek a fogaim?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert furcsának találom ezt a dolgot, hogy gond, ha valakinek nem 100%-os a fogazata, mint pl.: a pilótáknál.

Nem tudom, hogy kellene google-ba rákeresni, ezért inkább itt kérdezem meg. Köszönöm!

2010. szept. 23. 15:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát tudod ezek után, hogy Afganisztánnal dobálózol.. fogalmad nincs.

És azon kivűl, hogy egy összefüggő mondatod nincs, valószínűleg az IQ-teszten elvéreznél, (szerencsére).

Sárga fog? kinek mekkora agya van? idióta, azért mert ha valakinek sárgák a fogai nem fogják alkalmatlanná nyilvánítani, akinek hullanak a fogai és tiszta szuvasok, mint az első kommentemben is írtam, teljesen egyértelmű miért nem veszik fel, vagy neked nem?

Ez olyan mintha a 3200 m futásnál azt mondanád le tudom futni, csak most nem megy, mert...akármiért.

Ugyan így van a foggal, oda úgy kell menned hogy teljesen rendben van.

De látom nálad az a fog téma nagyon kényes kérdés, gondolom nem véletlenül vetted magadra folyamatosan a semmit.

Katonatársamnak: Igen egészségügyben dolgozom :) De a civil életben is első, amit egy emberen megnézek a fogai, hogy mennyire igényes, mert lehetnek valakinek rossz minőségűek, de attól még lehet karban tartani, nem pedig huszonévesen -12 foggal élni. És az az első, amit egy emberen látni, az arca, úgy gondolom minden kicsit is igényes ember legalább ezt a felületet igyekszik karban tartani....

A kérdező a továbbiakban nem érdekel, mert a kommunikációs és értelmező képessége egyenlő a nullával.

2010. szept. 25. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!