Mégis milyen logika alapján kéne nekünk támogatni a megtámadott országot?
Figyelt kérdés
Ukrajna semmibe veszi az orosz, magyar és miegyébb kisebbségeket. Meg ha nem is így lenne, miért kéne támogatni egy megtámadott országot? Ha észak koreát támadnák meg akkor is ennyire támogatni akarná a megtámadott országot a sok két bites?2022. jún. 6. 18:15
21/43 A kérdező kommentje:
Meg az ilyen két bitesek nem sírtak amikor az Amerikaiak a közel keleten gyilkoltak civileket!
2022. jún. 6. 19:06
22/43 anonim válasza:
#20 azzal nem fog elore haladni a vilag hogy regi serelmeket tartogatsz. egy Europaban elunk, egy az ellenseg, miert ne dolgoznank egyutt?
23/43 anonim válasza:
#21 amugy de, az is undorito volt, es nem ertek egyet vele. esetemben a kulonbseg az hogy amikor az tortent meg gyerek voltam, fel se fogtam igazabol mi tortenik
24/43 A kérdező kommentje:
22.Ukrajna nem az unió tagja, nem is érett meg arra hogy az legyen.
2022. jún. 6. 19:30
25/43 A kérdező kommentje:
És oroszországnak semmi konfliktusa nincs velünk
2022. jún. 6. 19:31
26/43 A kérdező kommentje:
Teszem hozzá hogy pár éve az ukránok katonailag fenyegettek minket
2022. jún. 6. 19:32
27/43 A kérdező kommentje:
Aki meg annyira akarja őket katonailag támogatni fogjon fegyvert és irány ukrajna! Nem a fotelból kell okosnak lenni!
2022. jún. 6. 19:34
28/43 anonim válasza:
Vicces, hogy amikor az orosz külügyminiszter a világ nyilvánossága előtt "katonai, technikai és egyéb jellegű megtorló lépésekkkel" fenyegeti meg a finneket a NATO csatlakozásuk esetén akkor az szerinted nem számít, mert nem fake news meg propaganda. ( lsd. egyenesen oroszországból: [link] )
Aztán meg ilyen teljesen megalapozatlan hülyeségekkel állsz elő, hogy ukrajan Magyarországot pár éve "katonailag fenyegette", ami akkora non szensz, hogy meg pesti srácok színvonalú forrással sem tudnád alátámasztani...
29/43 A kérdező kommentje:
2 éve puffogot a zselé hogy a balatonig jön majd a hadserege, mondjuk most nem mert ahoz elfoglalt. De még mindig pöffeszkedik az a szerencsétlen mindenkinek, szerintem miután elveszti a háborút nyugatról fogja játszani az eszét hogy majd visszajön felszabadítani mindenkit. Ukrajna amúgy is egy gengszterország aminek a vezetői drogos bűnözők! Saját civiljeiket, meg az orosz lakosságot akik szintén civilek öldösi az Azov. Több háborús bűnt láttam eddig ukrán oldalról!
2022. jún. 6. 19:53
30/43 A kérdező kommentje:
Ugyebár akik szlávként horogkeresztet, ss jelvényt és feketnapot hordanak..
2022. jún. 6. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!