Mégis milyen logika alapján kéne nekünk támogatni a megtámadott országot?
Figyelt kérdés
Ukrajna semmibe veszi az orosz, magyar és miegyébb kisebbségeket. Meg ha nem is így lenne, miért kéne támogatni egy megtámadott országot? Ha észak koreát támadnák meg akkor is ennyire támogatni akarná a megtámadott országot a sok két bites?2022. jún. 6. 18:15
11/43 A kérdező kommentje:
10.Azt hittem véletlen hogy nekem szól ezért pontoztam le, de amúgy egyettértek veled.
2022. jún. 6. 18:22
13/43 anonim válasza:
Mondjuk már így is megfenyegettek a finneket, de gondolom az M1 ezt nem mondta be, igaz?
14/43 A kérdező kommentje:
És 56-nak semmi köze ennek a banánköztárssaságnak a vergődéséhez, össze sem lehet hasonlítani!
2022. jún. 6. 18:23
15/43 A kérdező kommentje:
14. A hírekből úgy sem fogod megtudni hogy mi propaganda vagy igazság mert nincs teljes rálátásod
2022. jún. 6. 18:27
16/43 belapus válasza:
Nem csak 56-nak, de 1848-49-nek is köze van ehhez.Mindkétszer egy ország küzdött a függetlenségéért, és mindkétszer az oroszok fojtották vérbe.
Akik most annyira odavannak az oroszokért, vajon mit ünnepeltek március 15-én, és mit fognak ünnepelni október 23-án ?
17/43 anonim válasza:
Tök mindegy kik tartoztak bele, az orosz vezetés adta a parancsokat.
Az utóbbi 10 évben is, ami rossz történt Európában az a ruszkik hibája volt. Ki kéne már lőni ezt a botoxolt fejű putlert a rákba.
18/43 A kérdező kommentje:
Ijesztően alacsony a népátlag intelligenciája..
2022. jún. 6. 18:37
19/43 anonim válasza:
azert mert szerencsere meg vannak emberek akikben van empatia es szolidaritas. gondolom kerdezo te az vagy aki altalanosban is a bully melle alltal be rugdosni a kicsit, ahelyett hogy a kicsinek segitettel volna akit epp agyba fobe vernek
20/43 A kérdező kommentje:
19.Ostoba vagy, miért kéne olyanokat támogatnunk akik rengeteget ártottak nekünk? De a 2 bites világképedben csak jó és rossz létezik
2022. jún. 6. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!