KezdƑoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetĂ©s » 🆘Most lĂĄttam több katonai...

🆘Most lĂĄttam több katonai helikoptert alakzatban, eljött hĂĄt a 3. vilĂĄghĂĄborĂș?🆘

Figyelt kérdés

Nagyon fĂ©lĂŒnk!

A NATO most minden hatĂĄrra katonĂĄkat, tankokat rakott. Amerika is termĂ©szetesen több ezer katonĂĄt kĂŒldött.

Itt valami kĂ©szĂŒlƑdik Ă©s rettegek.

Mi fog most történni?

2022. mĂĄrc. 16. 14:20
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** vĂĄlasza:
43%

#35: Kedves kĂ©rdezƑ, hasznĂĄlj ki minden napot. A rejtƑzködƑ krƑzusok (USA, Anglia) tervĂ©nek vĂ©grehajtĂĄsa zajlik. ElƑbb meggyengĂ­tik OroszorszĂĄgot a kiprovokĂĄlt hĂĄborĂșval Ă©s a kikĂ©nyszerĂ­tett szankciĂłkkal, mielƑtt KĂ­na ellen mennĂ©nek, mert egyĂŒtt elĂ©g nagy falat a kĂ©t orszĂĄg az USA hadseregĂ©nek Ă©s a többĂ©-kevĂ©sbĂ© mellĂ©jĂŒk kĂ©nyszerĂ­tett többi NATO haderƑnek. A NATO-t addig kĂ­mĂ©lik, amĂ­g KĂ­na be nem lĂ©p, tehĂĄt csak helyi hĂĄborĂș lesz. A rejtƑzködƑk fƑ cĂ©lja a vilĂĄguralom a megmaradĂł emberek feletti totĂĄlis kontrollal, becsipelĂ©s, digitĂĄlis nyomkövetĂ©s, stb. A vĂ­russal ritkĂ­tjĂĄk az emberisĂ©get. Az oroszok TĂ©ged is vĂ©denek mindezek ellen, az ukrĂĄnok csak eszközök, tudatlansĂĄgukat kihasznĂĄlva belerĂĄngattĂĄk Ƒket hogy Ƒk vĂ©gezzĂ©k el a piszkos munkĂĄt, meg az EurĂłpai UniĂł a gazdasĂĄgi tĂ©ren, azaz az oroszok meggyengĂ­tĂ©sĂ©t.

SzĂłval hosszĂștĂĄvĂș terveket ne szƑjĂ©l, Ă©lvezz minden napsugarat, virĂĄgot, mosolyt.

2022. mĂĄrc. 18. 17:58
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 42/47 anonim ***** vĂĄlasza:

#39: Nem a hĂ­reket kell alapvetƑen bĂșjni, hanem olyan ismereteket szerezni, melyek rĂ©vĂ©n ĂĄt lehet lĂĄtni a legmĂ©lyebb szĂĄndĂ©kokat (amelyek mögött van kellƑ erƑ). YouTube-on DrĂĄbik JĂĄnos Ășj vilĂĄgrenddel foglalkozĂł elƑadĂĄsai nagyon jĂłk elindulĂĄshoz. Buda PĂ©ter megszĂłlalĂĄsainak vĂ©gĂ©n virĂĄgnyelven visszaigazolja ezeket. Szerintem Ƒ bennfentes.

Egy erƑsen szelektĂ­v vĂ­rus megoldhatja a problĂ©mĂĄt.

2022. mĂĄrc. 18. 18:05
 43/47 anonim ***** vĂĄlasza:

Olyan megnyugtatĂł lenne azoknak az Ă©rveit hallgatni, akik a

Nem, Ă©s nem is fog! lehetƑsĂ©gre szavaztak.

2022. mĂĄrc. 18. 18:12
 44/47 anonim vĂĄlasza:

#42: tudom tudom, csak annyira stresszeltem emiatt, ami amĂșgy kicsit felesleges volt. :)

Köszi amĂșgy az ajĂĄnlĂĄst, mindenkĂ©pp utĂĄnanĂ©zek!

2022. mĂĄrc. 18. 18:13
 45/47 anonim ***** vĂĄlasza:
0%
43# öhmmm mert nem akarunk idƑ elƑtt kihalni? Putyin se olyan hĂŒlye Ă©s valszeg bidĂ© se bĂĄr Ƒ putyinĂĄl is több f@szsĂĄgot csinĂĄl de most komolyan ez egy helyi hĂĄborĂș 2014-be se tört ki emiatt semmi se afganisztĂĄn miatt sem pedig irak, vietnĂĄm, kubai rakĂ©ta vĂĄlsĂĄg stb pedig a kĂ©t utolsĂł pont olyan idƑszakban
2022. mĂĄrc. 18. 18:56
 46/47 anonim ***** vĂĄlasza:
Voltak azĂłta.
2022. mĂĄrc. 18. 19:06
 47/47 anonim ***** vĂĄlasza:
??
2022. mĂĄrc. 18. 19:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!