đMost lĂĄttam több katonai helikoptert alakzatban, eljött hĂĄt a 3. vilĂĄghĂĄborĂș?đ
Nagyon fĂ©lĂŒnk!
A NATO most minden hatĂĄrra katonĂĄkat, tankokat rakott. Amerika is termĂ©szetesen több ezer katonĂĄt kĂŒldött.
Itt valami kĂ©szĂŒlĆdik Ă©s rettegek.
Mi fog most történni?
#35: Kedves kĂ©rdezĆ, hasznĂĄlj ki minden napot. A rejtĆzködĆ krĆzusok (USA, Anglia) tervĂ©nek vĂ©grehajtĂĄsa zajlik. ElĆbb meggyengĂtik OroszorszĂĄgot a kiprovokĂĄlt hĂĄborĂșval Ă©s a kikĂ©nyszerĂtett szankciĂłkkal, mielĆtt KĂna ellen mennĂ©nek, mert egyĂŒtt elĂ©g nagy falat a kĂ©t orszĂĄg az USA hadseregĂ©nek Ă©s a többĂ©-kevĂ©sbĂ© mellĂ©jĂŒk kĂ©nyszerĂtett többi NATO haderĆnek. A NATO-t addig kĂmĂ©lik, amĂg KĂna be nem lĂ©p, tehĂĄt csak helyi hĂĄborĂș lesz. A rejtĆzködĆk fĆ cĂ©lja a vilĂĄguralom a megmaradĂł emberek feletti totĂĄlis kontrollal, becsipelĂ©s, digitĂĄlis nyomkövetĂ©s, stb. A vĂrussal ritkĂtjĂĄk az emberisĂ©get. Az oroszok TĂ©ged is vĂ©denek mindezek ellen, az ukrĂĄnok csak eszközök, tudatlansĂĄgukat kihasznĂĄlva belerĂĄngattĂĄk Ćket hogy Ćk vĂ©gezzĂ©k el a piszkos munkĂĄt, meg az EurĂłpai UniĂł a gazdasĂĄgi tĂ©ren, azaz az oroszok meggyengĂtĂ©sĂ©t.
SzĂłval hosszĂștĂĄvĂș terveket ne szĆjĂ©l, Ă©lvezz minden napsugarat, virĂĄgot, mosolyt.
#39: Nem a hĂreket kell alapvetĆen bĂșjni, hanem olyan ismereteket szerezni, melyek rĂ©vĂ©n ĂĄt lehet lĂĄtni a legmĂ©lyebb szĂĄndĂ©kokat (amelyek mögött van kellĆ erĆ). YouTube-on DrĂĄbik JĂĄnos Ășj vilĂĄgrenddel foglalkozĂł elĆadĂĄsai nagyon jĂłk elindulĂĄshoz. Buda PĂ©ter megszĂłlalĂĄsainak vĂ©gĂ©n virĂĄgnyelven visszaigazolja ezeket. Szerintem Ć bennfentes.
Egy erĆsen szelektĂv vĂrus megoldhatja a problĂ©mĂĄt.
Olyan megnyugtatĂł lenne azoknak az Ă©rveit hallgatni, akik a
Nem, Ă©s nem is fog! lehetĆsĂ©gre szavaztak.
#42: tudom tudom, csak annyira stresszeltem emiatt, ami amĂșgy kicsit felesleges volt. :)
Köszi amĂșgy az ajĂĄnlĂĄst, mindenkĂ©pp utĂĄnanĂ©zek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!