đMost lĂĄttam több katonai helikoptert alakzatban, eljött hĂĄt a 3. vilĂĄghĂĄborĂș?đ
Figyelt kérdés
Nagyon fĂ©lĂŒnk!
A NATO most minden hatĂĄrra katonĂĄkat, tankokat rakott. Amerika is termĂ©szetesen több ezer katonĂĄt kĂŒldött.
Itt valami kĂ©szĂŒlĆdik Ă©s rettegek.
Mi fog most történni?
2022. mĂĄrc. 16. 14:20
A kĂ©rdezĆ szavazĂĄst indĂtott:
Igen
Nem
MĂ©g nem, de elfog!
Nem, Ă©s nem is fog!
Ăn is rettegek!
43 szavazat
1/47 anonim vĂĄlasza:
HĂłl? Itt nem volt semmi. Csak gyakorlatoznak
2/47 anonim vĂĄlasza:
Legközelebb majd gólyåkat låtsz az égen, és lenyugszol.
3/47 anonim vĂĄlasza:
Ăn is fĂ©ltem, amĂg Ă©ltem...đżđđ
4/47 anonim vĂĄlasza:
Nem kell fĂ©lni. MagyarorszĂĄg szegĂ©ny. Minden orszĂĄg sokkal gazdagabb nĂĄlunk. Nincs innen mit elvinni. MĂ©g a csĂłrĂł oroszok is Ă©pĂtenek ide PAKS-ot
5/47 anonim vĂĄlasza:
MĂĄr bombĂĄzzĂĄk KĂjevet. A NATO meg bombĂĄzik afrikĂĄba
6/47 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Budapesten a 7.kerĂŒletben lĂĄttam Ćket, mentek Debrecen felĂ©, legalĂĄbbis abba az irĂĄnyban repĂŒltek.
2022. mĂĄrc. 16. 14:23
8/47 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Nagyon félek!
2022. mĂĄrc. 16. 14:24
9/47 anonim vĂĄlasza:
Szóval debrecen felé, köszi. Hallottåtok orosz kémek?
10/47 anonim vĂĄlasza:
Jujj jujjj!
Mi lesz itt?
Kifogyott a hƱtĆbĆl a sör, megyek oszt veszek egy rekesszel,mert az esti filmekhez nincsen semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!