đMost lĂĄttam több katonai helikoptert alakzatban, eljött hĂĄt a 3. vilĂĄghĂĄborĂș?đ
Figyelt kérdés
Nagyon fĂ©lĂŒnk!
A NATO most minden hatĂĄrra katonĂĄkat, tankokat rakott. Amerika is termĂ©szetesen több ezer katonĂĄt kĂŒldött.
Itt valami kĂ©szĂŒlĆdik Ă©s rettegek.
Mi fog most történni?
2022. mĂĄrc. 16. 14:20
31/47 anonim vĂĄlasza:
Akkor hĂșzzĂĄ lefele a pincĂ©be!
32/47 A kĂ©rdezĆ kommentje:
HĂșzzĂĄl Te!
2022. mĂĄrc. 16. 17:20
34/47 anonim vĂĄlasza:
Nyugi, csak OV ment a hatĂĄrra.
35/47 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Akkor jĂł.
De lesz vilĂĄghĂĄborĂș vagy nem?
16 Ă©ves lĂĄny vagyok, elĆttem az egĂ©sz Ă©let mĂ©gâŠ
De ha ez megtörtĂ©nne, akkor sajnos mindenem romba dĆl.
2022. mĂĄrc. 17. 00:47
36/47 anonim vĂĄlasza:
MetrĂł alagĂșt legyen 10percre a közeledben vagy ha lĂĄtjĂĄtok hogy a NATO is beszĂĄl akkor min.50km-re lenni PesttĆl..Igy az elsĆ nukleĂĄris csapĂĄst tĂșlĂ©lheted..Az Ă©leted nem lesz olyan mint elĆtte..DurvĂĄn az iparosodĂĄs elĆtti közĂ©pkor jön el ,de tĂșlĂ©lheted..
38/47 anonim vĂĄlasza:
37# Ăłzdra fĂ©mbĆl kĂ©szĂŒlt tĂĄrgy csak darabokba megy szĂłval maga Ăłzd a "bĂșjĂłhely"
39/47 anonim vĂĄlasza:
Nyugi, nem lesz vilĂĄghĂĄborĂș, ne fĂ©lj! Az elejĂ©n Ă©n is fĂ©ltem, egĂ©sz nap a hĂreket bĂșjtam.
Egyébként oroszorszåg és ukranja mår kidolgozta a békefeltételeket, szerintem mår ez is haladås. A natonak meg szerintem van annyi esze hogy ne szålljanak be.
40/47 anonim vĂĄlasza:
38/132 a szavazĂĄs ĂĄllĂĄsa a VilĂĄghĂĄborĂș? kĂ©rdĂ©sre itt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__hadsereg-hadvezetes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!