Putyin direkt egy elhuzodo konfliktust akkor a nyugattal hogy totális diktatúrát építhesen ki otthon? Vagy szimplán komoly bajok vannak az orosz hadseregben ?
Logisztikai problémák és az hogy nem képesek legifolenyt kívivni engem megleptek
De legjobban az hogy nem is foglalkoznak a légi fölény kivivasaval.
És még eroik kb 10 százalékát vetették csak be de mire várnak?
A logisztika és a legifoleny hiánya és a fanatikus ukrán ellenállás
Azzal hogy sorkatonakat vetnek be akiknek rossz a morálja egy támadó háborúban elég ok hogy ukránok meg tárják magukat akkor hónapokig is?
Putyin tényleg elszamolta magát az egész jelképét tissztikarraval együtt vagy ez a terv réssze??
Igen az USA szetbombazna mindent addig nem menne be ameg nincs szerverre a hadsereg és a légvédelem.
De itt lenne veszteség nekik is 44 milliós Ukrajna nehéz préda Irak is csak 20 milliós nemzet volt
Szerbia 8
Oroszok se ölnek most válogatás nélkül csak ne feledjük most az ukrán médiát tekintjük objektív médiának de egy haboruzo ország we objektív.
Eltorzitjak az igazságot a saját javukra
"13, tehát a szarrá lőtt panelházak nem is igazak? 🤣"
Fiatal, tapasztalatlan sorkatonák. A szerencsétlenek szerintem lőnek mindenre, ami mozog. Jól hangzik a precíz, jól megtervezett támadás, de ez itt a ruszkik szintjén inkább egy húsdaráló lehet.
15# pontosan . Amúgy figyeltem végig a sziriai konfliktust a nagyobb városokból csak úgy bírták kiszoritani a lazadokat hogy termobarikus bombakkal és rakéta tüzérségel szetlottek előtte.
Az a baj ha az ellenség bebujik a nagyvárosokba azok olyanok mint régen az erodok voltak nem tudsz mit csinálni ha szimplán gyalogságot küldesz be úgy jársz mint az USA Faludzsaban pedig azok jól képzet tengereszgyalogosok voltak hatalmas lesz a veszteség.
De ukránok és a szír lázadás is meg lehet érteni nemfog nyílt terepre kíalni úgy hogy biztos a vereség.
17 # a bayraktar dronok kaszáljak is őket.
Amúgy úgy értettem hogy nincs totális legifoleny nem a légierő miatt hanem a légvédelmuk miatt
Ma is lekaptak 2 szu 25 és 3 helikoptert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!