Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Putyin direkt egy elhuzodo...

Putyin direkt egy elhuzodo konfliktust akkor a nyugattal hogy totális diktatúrát építhesen ki otthon? Vagy szimplán komoly bajok vannak az orosz hadseregben ?

Figyelt kérdés

Logisztikai problémák és az hogy nem képesek legifolenyt kívivni engem megleptek

De legjobban az hogy nem is foglalkoznak a légi fölény kivivasaval.

És még eroik kb 10 százalékát vetették csak be de mire várnak?

A logisztika és a legifoleny hiánya és a fanatikus ukrán ellenállás

Azzal hogy sorkatonakat vetnek be akiknek rossz a morálja egy támadó háborúban elég ok hogy ukránok meg tárják magukat akkor hónapokig is?

Putyin tényleg elszamolta magát az egész jelképét tissztikarraval együtt vagy ez a terv réssze??

2022. márc. 5. 13:09
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
13%
Várd ki a Z napot!
2022. márc. 5. 13:12
 2/28 anonim ***** válasza:
75%

13:12

Mond már el mi az…

2022. márc. 5. 13:15
 3/28 anonim ***** válasza:
92%
Istenem de unalmas ez a Z nap... pár idióta terjeszti ezt az ostoba konteót :D
2022. márc. 5. 13:16
 4/28 A kérdező kommentje:
Én otthon vagyok a témában de ense hallottam még mi az?
2022. márc. 5. 13:18
 5/28 Jeffrey Spender ***** válasza:
71%

Putyint éveken keresztül a vezérkara félrevezette a haditechnikai fejlesztésekről, mert álmukban sem számítottak háborúra, az alacsony intenzitású háborúval kivéreztethették volna őket, és ilyenkor a fejlesztésekre szánt összegeket simán ellopták, most pedig nem merik bevallani a főnöknek, hogy nincs ütőképes harci potenciál, mert annak az ára elsődlegesen a magánvagyonokba folydogált, és másodrészt a presztízs marhaságokba, amiben Putyin is társtettes.

Pedig hagyományos fegyverrendszerileg is tudnának jókat alkotni.

Putyin magánvagyona is megvan párezer négyzetméter ingatlan pár hektáron, a Fekete-tengeri / Kaukázusi szuperdácsa, és van pár regisztertonnányi megayachtja is. És az államtitkárok, kormánymegbízottak, tábornokok és ezredesek is hasonló dácsákkal bírnak, nekik is megvan a felső 10,000.

Az rendben is van, hogy mindenről nem lehet tudomása, de az államvédelem és harci potenciál témájában a legapróbb részletekről is tájékozottnak kellene lennie, alapszinten, főleg ha előszeretettel használják. Gondolom én. Legalább akkor, amikor fegyveres háborúkról dönt, mert azt hiszi, hogy a világ legjobban felszerelt hadseregével seperc alatt gerincre vágja a szomszédait, aztán majd meglátjuk, hogy saját magát sikerült, ez nem egyszerű véres orr, ami gyógyulható, hanem teljes beégés.

A háború egyedül az ő ötlete, a tábornokai pedig nem mernek ellentmondani, és ennek isszák a levét a köznép és a sor / kiskatonák, nem is beszélve az Ukránokról, akik testvérnép, nem velük van bajom, hanem a Kormányzatukkal ...

2022. márc. 5. 13:20
 6/28 anonim ***** válasza:
36%

Azért, mert Putyin nem hülye. Ha a béketárgyalások során jobb ajánlatot kap, mintha Ukrajnát elfoglalná, akkor béke lesz, ő erre vár. Ha viszont nem lesz ilyen, akkor el fogja foglalni.

Az sem mindegy, hogy Ukrajnából mi marad, mert nem elpusztítani akarja, mint ahogy a monda szerint Karthagót elpusztították és még sóval is felszórták, hogy ne lehessen termékeny a földje sem (ez igazából egy metafóra, a valóságban nem így történt). A lényeg, hogy Putyin hasznot remél az elfoglalásból, nem egy ledózerolt ország kell neki, amit újra fel kell építenie.

2022. márc. 5. 13:23
 7/28 anonim ***** válasza:
65%
6, ehhez képest eléggé szépen pusztítanak a ruszkik. Ha nem akar lerombolt országot akkor minek lövik rommá a városokat? Ja értem, a csúnya gonosz ukránok nem akarják odaadni magukat és az otthonukat, ezért az orosz tüzérség és légierő visszabombázza őket a kőkorszakba. Nem akarunk Putyinnak Nobel békedíjat adni amiért ilyen rendes?
2022. márc. 5. 13:27
 8/28 anonim ***** válasza:
93%
Se én se a kérdező nem kapott választ.
2022. márc. 5. 13:29
 9/28 A kérdező kommentje:

Az a baj nincs legifoleny és így kénytelen tüzérséget használni a rakéta tüzérség az orosz hadseregben mindig is pótolta a drága légierőt csak ezzel a városban nem tudsz célozni.

A precíziós fegyverek amiket első nap használták meg rohadtul drágák hosszú távon nem bírja fizetni.

Szóval a városok agyuzasa nem terrorizmus hanem haditechnikai ok miatt van

2022. márc. 5. 13:32
 10/28 anonim ***** válasza:
76%
Ha a második vh. idején járnánk már kő kövön nem maradt volna Ukrajnából. Nem csinálják ezt rosszul az oroszok, vagy hiányzik valakinek az amerikai stílusú rommá lövünk mindent?
2022. márc. 5. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!