Vannak olyan nők,akik eltartják a párjukat és nincs ebből otthon konfliktus mégsem?Harmóniában élnek?
Esélytelennek tartom, hogy létezzen ennyire ostoba és szolgalelkű nő, de szerintem férfiban sincs ilyen, aki ennyire hagyná, hogy kihasználják. Jaj, ezt olvasni is rossz volt.
Amit leírtál, az sokkal inkább egy édesanya és egy elkényeztetett kisfiú kapcsolata.
Én is jól keresek nőként, mégse fogok se a páromnak, se másnak a pótanyukája lenni. Az adott nőnek ebben semmi jó sincs, legfeljebb pár életképtelen, lusta férfinak lehet ez a vágyálma.
Amit leírtál nem eltartás, hanem fogva tartás...
Olyan nincs, hogy egy ember nem mozdul ki otthonról. Az eltartás nem azt jelenti, hogy rab vagy a párod házába.
Miért kellene egy felnőtt embernek egy másik felnőttet eltartani, ha az egészséges és munkaképes? Max ha az egyiknek jelentősen több a fizetése, akkor persze költ olyan közös dolgokra, amit a másik nem engedhetne meg magának, vagy vesz neki időnként valami drágább holmit.
Nálunk hol így van, hol úgy, ha én keresek többet, természetes, hogy nem sajnálom a pénzt a férjemtől. De nem tartanám el, és azt sem várnám, hogy ő eltartson.
A közvetlen családomban van. A keresztapám már vagy 10 éve nem dolgozik, nem is akar, ezért a felesége tartja el, aki könyvelőként dolgozik. De valahogyan még is harmóniában élnek, mert régóta házasok, meg ha lehet, mindig elmennek valahova..persze az asszony pénzén.
Jaa, és gyerek nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!