Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Vannak olyan nők,akik eltartjá...

Vannak olyan nők,akik eltartják a párjukat és nincs ebből otthon konfliktus mégsem?Harmóniában élnek?

Figyelt kérdés
A férfi egész nap otthon van,a nő viszi neki haza a kaját,viszi haza neki a sört,meg amire szüksége van a férfinak,mindennap szexelnek is a férfival,férfinak még házimunkát se kell csinálnia,azt is a nő csinálja meg,a nő vesz a férfinak új ruhákat,tisztálkodószert,a nő pénzéből mennek nyaralni,a férfinek nincs más dolga csak élvezni az életet.De persze nem muszáj otthon lennie egész nap,a nő hagy otthon neki pénzt,elmehet a haverokkal meginni egy sört,vagy kaszinóba,vagy moziba,akárhová.Lehet ilyen a valóságban?

2021. dec. 31. 12:24
A kérdező szavazást indított:
Vannak olyan nők akik eltartják a párjukat
Egy nő nem fog eltartani egy férfit
Inkább fordítva szokott lenni,pasi tartja el a csajt.
22 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%

Esélytelennek tartom, hogy létezzen ennyire ostoba és szolgalelkű nő, de szerintem férfiban sincs ilyen, aki ennyire hagyná, hogy kihasználják. Jaj, ezt olvasni is rossz volt.

Amit leírtál, az sokkal inkább egy édesanya és egy elkényeztetett kisfiú kapcsolata.

2021. dec. 31. 12:27
 2/15 A kérdező kommentje:
1 és ha a nő úgy gondolkodik hogy úgyis jól keresek,ketten is vígan meg tudunk élni belőle?Vagy azt ígérte a pasinak hogyha elveszi őt feleségül nem kell többet dolgoznia?
2021. dec. 31. 12:30
 3/15 anonim ***** válasza:
95%

Én is jól keresek nőként, mégse fogok se a páromnak, se másnak a pótanyukája lenni. Az adott nőnek ebben semmi jó sincs, legfeljebb pár életképtelen, lusta férfinak lehet ez a vágyálma.

2021. dec. 31. 12:32
 4/15 anonim ***** válasza:
98%

Amit leírtál nem eltartás, hanem fogva tartás...

Olyan nincs, hogy egy ember nem mozdul ki otthonról. Az eltartás nem azt jelenti, hogy rab vagy a párod házába.

2021. dec. 31. 12:33
 5/15 anonim ***** válasza:
98%
Ennyire szélsőségesen egyoldalú kapcsolat talán nincs. Viszont ismerek olyan családot, ahol az asszony jó végzettséggel és jól menő praxissal eltartja lényegében a 4 fős családot, persze a férj menedzseli az otthont, a gyerekeket, lovakat és él az egyébként nagyon komoly, szinte tudományos igényű hobbijának. Az asszony legalább 5 évvel idősebb a férjénél.
2021. dec. 31. 12:35
 6/15 anonim ***** válasza:
98%
Mai világban nem elképzelhetetlen, de én férfiként nem hagynám, hogy eltartsanak. Furcsa ilyenbe belegondolni is.
2021. dec. 31. 12:37
 7/15 anonim ***** válasza:
96%
Én ismerek olyan párt, ahol a pasi nem dolgozik. És jól elvannak. Egy jó lelkű elszállt, kicsit nem e világi figura a csávó. És szeretik egymást. Szerintem ez akkor lenne probléma, ha így nem lennének stabilak anyagilag. Meg csinál azért mindenfélét a csávó is, csak azokból nem lesz pénz nagyon :D
2021. dec. 31. 12:44
 8/15 anonim ***** válasza:
96%
Sugar baby-sugar mommy
2021. dec. 31. 12:49
 9/15 anonim ***** válasza:
69%

Miért kellene egy felnőtt embernek egy másik felnőttet eltartani, ha az egészséges és munkaképes? Max ha az egyiknek jelentősen több a fizetése, akkor persze költ olyan közös dolgokra, amit a másik nem engedhetne meg magának, vagy vesz neki időnként valami drágább holmit.

Nálunk hol így van, hol úgy, ha én keresek többet, természetes, hogy nem sajnálom a pénzt a férjemtől. De nem tartanám el, és azt sem várnám, hogy ő eltartson.

2021. dec. 31. 12:55
 10/15 anonim ***** válasza:
96%

A közvetlen családomban van. A keresztapám már vagy 10 éve nem dolgozik, nem is akar, ezért a felesége tartja el, aki könyvelőként dolgozik. De valahogyan még is harmóniában élnek, mert régóta házasok, meg ha lehet, mindig elmennek valahova..persze az asszony pénzén.

Jaa, és gyerek nincs.

2021. dec. 31. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!