Vannak olyan nők,akik eltartják a párjukat és nincs ebből otthon konfliktus mégsem?Harmóniában élnek?
Figyelt kérdés
A férfi egész nap otthon van,a nő viszi neki haza a kaját,viszi haza neki a sört,meg amire szüksége van a férfinak,mindennap szexelnek is a férfival,férfinak még házimunkát se kell csinálnia,azt is a nő csinálja meg,a nő vesz a férfinak új ruhákat,tisztálkodószert,a nő pénzéből mennek nyaralni,a férfinek nincs más dolga csak élvezni az életet.De persze nem muszáj otthon lennie egész nap,a nő hagy otthon neki pénzt,elmehet a haverokkal meginni egy sört,vagy kaszinóba,vagy moziba,akárhová.Lehet ilyen a valóságban?2021. dec. 31. 12:24
11/15 anonim válasza:
Hat ez igy nagyon szarul hangzik :D En eltartanam a paromat, ha cserebe nem csak bssza a rezet itthon, hanem rendet tart, foz (ezeket amugy is elvezi, megcsinalja, csak nem egyedul), ha esetleg kertes hazban laknank akkor barkacsol stb (szeretne majd egy muhelyet ha kertesbe koltozunk), otthon van a gyerekkel stb, nekem semmi problemam nem lenne azzal a felallassal, ha en nagyon jol keresek, akkor o felel a haztartasert.
12/15 anonim válasza:
"Hát hidd el, ha csak szar melók lennének a környéken, ahol kicsinalnak, én se dolgoznék.. Pláne ha a palim jól is keresne 🤣🤣🤣"
Ezt miért privátban kellett megírni? És miért pont nekem? :D
13/15 anonim válasza:
Ha nő csinálja ugyanezt, akkor golddigger, de ha a pasi tartatja el a p*csáját, miközben otthon b*ssza a rezet, az nagyon tetszene nekik, azzal szerintem nincsen problémájuk. :D
14/15 anonim válasza:
#12 miért tőlünk kérdezed, miért nem tőle?
15/15 anonim válasza:
A barátnőm és én 1 milla + 1 milla pénzt hozunk haza.
Akkor most már ki is kit tart el?
Mindketten csináljuk a saját munkánkat.
Mindketten máshoz értünk.
Azért mert jól keresünk még nem fogunk bőgni és nyávogni!
Azért mert jól keresünk még nem fogunk otthon maradni!
Az emberek nem lehetnek ennyire szegények?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!