Ha Magyarország is háborúzna, hogyan tudnék innen menekülni?
Nem érdekelnek az ukránok, meg az oroszok se.
De igazából a magyarok sem, nekem nem sok jót adott senki.
Szóval én biztos nem mennék más háborújába.
Szerintem az orvosit sem kapnám meg, mert 6,5 dioptriás szemüveg kell nekem, hogy lássak. Erre mondják, hogy ilyen esetben nincs alkalmassági.
Oké, de hol húzzák meg a határt?
És mi a helyzet a rabokkal? Inkább csinálnék olyat hogy életfogytig bekerüljek mint hogy más háborújában vegyek részt.
De elsősorban az érdekelne, hogy innen hova melyik országba lehetne menekülni gond nélkül. És oltásból is ráadásul csak az oroszt vettem fel, szóval gondban vagyok nem is kicsit.
A születéseddel vállalták a szüleid ezeket, amikortól pedig betöltötted a 18-at onnantól érvényesek rád a törvény pontjai, most duzzoghatnak nagyon sokan hogy miért nem lett orvos, komoly melóval rendelkező ember józsikából és nem kéne ettől félnie, meg hogy kár volt megszületni így.
Ez az élet, a németek mit mondjanak amikor el is bukták a háborút, szét is bombázták az országukat, nekik nulláról kellett újjáépíteni mindent külső segítséggel, és ma mégis élvonalban vannak, kitudja meddig, ahogy fejlődik a technika, és ha nem egy beszari ember kerül hatalomra ott mindig kialakulhat konfliktus.
Szerintem a ma élő magyarok már a jövő társadalmának harcolna, ahogy az elődeink is tették miattunk.
11es
nem lehet mindenki orvos, sem politikus. akkor ki csinalna a többi munkat. az meg, hogy az ember hova születik nem tehet róla, mintahogy arrol sem, hogy korrupt, sehonnai politikusok kedvük szerint döntögessenek arról - jelzem lassan hobbiból - hogy kinek mi legyen a jó es a tennivalója. igen az embernek vannak jogai es kötelességei. de nehogy mar én éljek a politikusért, és az ő döntéseiért. gondolod Putyin fegyvert fogna a hazájáert? vagy akármelyik ingyenelő mocsok? ezek lennének azok akik először ülnének a repülőre és húznának el. az meg hogy a hazáért harcolni, hát... nem tudom melyik válik hasznára egy családnak, országnak: ha halott vagy egy háborúban vagy elmenekülsz es elsz. meg most őszintén az oroszok ellen eddig kinek volt olyan sok eselye? a nemeteket meg kár idehozni, ők totalis agymosáson mentek at, a legtöbbje önként ment, és akart harcolni. de már nem a 20. század elején élünk.
Nem 1848-ban vagyunk, mindenki próbál boldogulni a saját módján.
Több embert tudnék aki itt Magyarországon bántott, pl húzott le komoly pénzekkel, mint bármelyik külföldi. Szóval van 2-3 olyan ember a tarsolyomban akit ha meglátnék a fronton akkor beleeresztenék egy tárat inkább mint az "ellenségbe".
Nyilván most is megtenném, de nem szeretnék 1 életre börtönbe kerülni.
Ha ott vagy akkor meg már mindegy.
Még hozzátenném bármelyik családtagom védelmére kelnék ha úgy lenne.
De idegen emberek nem érdekelnek, ugyanúgy idegen nekem a Magyar lakosság 99%-a mint az orosz vagy ukrán 100%-a.
Mindenki rendezze le kicsiben maguk között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!