Ha Magyarország is háborúzna, hogyan tudnék innen menekülni?
Nem érdekelnek az ukránok, meg az oroszok se.
De igazából a magyarok sem, nekem nem sok jót adott senki.
Szóval én biztos nem mennék más háborújába.
Szerintem az orvosit sem kapnám meg, mert 6,5 dioptriás szemüveg kell nekem, hogy lássak. Erre mondják, hogy ilyen esetben nincs alkalmassági.
Oké, de hol húzzák meg a határt?
És mi a helyzet a rabokkal? Inkább csinálnék olyat hogy életfogytig bekerüljek mint hogy más háborújában vegyek részt.
De elsősorban az érdekelne, hogy innen hova melyik országba lehetne menekülni gond nélkül. És oltásból is ráadásul csak az oroszt vettem fel, szóval gondban vagyok nem is kicsit.
"félsz és nem tartod magad férfinak."
én is félnék, mégis férfinak tartom magam, de most őszintén. már nem a középkorban élünk gondolkodásügyileg. egy életet kap vélhetően mindenki, es pocsékoljam el a fronton olyan tetves politikusok miatt, akiknek nincs jobb dolguk, csak csatázgatni. menjen akkor azt fogjon fegyvert Putyin, Orban, meg aki ezzel szórakozgatni akar. de persze Putyin is a fütőtt irodaból pofázik. na ezekert harcoljon az aki akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!