Van okuk félni a magyar férfiaknak a besorozástól?
Figyelt kérdés
Ma nagyon sok férfi ismerőssel beszélgettem és sokuk külföldre készül mielőtt elfajulna a háború és a magyar férfiakat is besoroznák. Ti láttok erre esélyt?2022. febr. 24. 22:58
31/43 anonim válasza:
Az ember abban különbözik az állattól, hogy vannak erkölcsei, elvei (persze már akinek). Bár ami azt illeti, még az állatok között is a fejlettebbek megvédik a közösségüket.
Furcsa, hogy itt sokan arra büszkék, hogy rosszabbak az állatnál..
32/43 anonim válasza:
31, mennél már géppityuzni mi?😅
33/43 anonim válasza:
Pjú pjú pjú, puff most meghaltál. Ess össze, kisfiú.
34/43 anonim válasza:
Niiiiiiiiiiiiincs. Gyerekek ne keltsetek már rémhíreket! A harcok Ukrajnára korlátozódnak, nem fognak az oroszok megtámadni egy NATO tagállamot.
Megjegyzem, a lengyeleknek, románoknak többszörösen nagyobb közös határszakaszuk van Ukrajnával mint nekünk.
35/43 anonim válasza:
34, Egyértelmű, csak eljátszott a gondolattal ez a kisfiú hogyha az életének nem is, a halálának lenne valami értelme.
36/43 Alex Fly válasza:
Nincs. ANATO erőknek profi, jól kiképzett szakemberekre van szükségük, nem fegyveres civilekre. Ha Magyarországnak is hozzá kell járulnia az ukrán helyzet megoldásához, azt az erre kiképzett szakemberekkel fogjuk megoldani, nem sorozással.
37/43 anonim válasza:
Harcoljon az akinek ez a vágya, én biztos hogy nem mennék golyófogónak és más emberre se lőnék. A hazát úgy hívják, hogy Föld, az, hogy az emberek húznak a térképre határokat, nem érdekel.
38/43 anonim válasza:
38, megvetted meló elött a tüskéket, és mész a gyárba/építkezésre?🤣 Pedig jó kis géppityuzásra mennél Ukrajnába, csak nem engedik, mi? Te hős 🤣
39/43 anonim válasza:
39 Nem értem a logikádat. Egyébiránt nő vagyok, de biztosra veszem, hogy nálad különb férfi lehet még egy tüskét zabáló építkezési segédmunkás is. Menj szépen a suliba kis ecsethajú hülyegyerek.
40/43 anonim válasza:
Ha ecsethajú hülyegyerek lennék, mennék is a suliba, hogy ne egy olyan tanulatlan aggresszív senki legyek mint te. Akinek az a bátorság fokmérője, hogy elmegy-e valaki szétlövetni magát 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!