Van okuk félni a magyar férfiaknak a besorozástól?
Figyelt kérdés
Ma nagyon sok férfi ismerőssel beszélgettem és sokuk külföldre készül mielőtt elfajulna a háború és a magyar férfiakat is besoroznák. Ti láttok erre esélyt?2022. febr. 24. 22:58
1/43 anonim válasza:
Nincs ma már nem annyira nézik az ánuszod.
2/43 anonim válasza:
Nem látok erre esélyt. Nem fog Oroszország NATO tagállammot megtámadni, a NATO pedig nem fog katonai támogatást adni Ukrajnának. Nem lesz sorozás és háború Magyarországon.
3/43 anonim válasza:
Elég szégyen az nekik, most meg lehetne mutatni ki milyen vagány, de ahogy elnézem a kárpátalja romák a menekülésben is élvonalbeliek....
Nagyon remélem hogy megbüntetik azokat akik elmenekülnek, kihúzzák magukat a törvény alól, mert a hadkötelezettség megtagadása, vétségnek számít.
Nekem nincs okom mert se gyerek semmi, és én már akarok is menni.
4/43 anonim válasza:
Csak a Fidesz szavazóknak kell majd
5/43 anonim válasza:
3, Menjél. Szaladjál aztán lőjj le mindenkit.
6/43 anonim válasza:
Kérdező, milyen körökben mozogsz, mit dolgozol, hogy az ismerőseid erre készülnek?
7/43 anonim válasza:
Nulla közeli esély van erre. NATO országot nem támad meg Putyin. Ha mégis ilyen lenne (nem lesz), akkor világháború lesz. Hova futsz akkor?
8/43 anonim válasza:
Ha ukrajnai magyarok, akkor érthető, én se harcolnék ukrajnáért. De Magyarországról nem fogok befosva, behúzott farokkal elszaladni, hogy tálcán kínáljam fel a hazámat idegen agresszoroknak.
Növesszetek már gerincet, az isten áldjon meg benneteket!..
9/43 anonim válasza:
8, Hát én elfutnék. Egyetlen életem van és inkább élek valahol máshol minthogy meghaljak itt idejekorán.
10/43 anonim válasza:
Pontosan. Gyáva embernek nincs hazája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!